Kartondoboz rendelés – kényelmes vásárlás, szakértő segítség

Kartondoboz rendelés egyszerűen

A kartondoboz rendelés kifejezetten egyszerű webshopunkból: egy helyen beszerezhetsz mindent, ami a költözéshez kell.

A költözés tervezése során kardinális a megfelelő csomagolóanyagok kiválasztása, így a bejegyzésünkkel ma ebben fogunk segíteni. Csomagolóanyag webáruházunk kínálatát úgy állítottuk össze, hogy az összes típusú és méretű költöztető dobozt megtaláld nálunk, amelyre egy átlagos költözéskor szükséged lehet.

Egy költözés sosem egyszerű feladat: legalább a kartondoboz rendelés legyen az. Ismerd meg termékeinket és szerezz be mindent néhány kattintással, egy helyen, mi pedig házhoz visszük neked!

Miért érdemes profi csomagoló dobozt használni a költözéshez?

Míg legtöbbünk első költözéséhez elegendő volt két bőrönd és néhány papírdoboz, addig egy teljes háztartás átköltöztetése – főleg, ha gyerekek is vannak – már sokkal több bútorral és holmival jár.
Ebből adódóan nem mindegy, hogy a különböző méretű, formájú tárgyak átszállításához mekkora jármű szükséges, ahogy az sem, hogy milyen állapotban érkeznek majd meg a dolgaid az új otthonodba.

A profi csomagoló dobozok formájuknak, masszív, strapabíró kialakításuknak köszönhetően jól pakolhatók, egymásra rakva is szállíthatók, anélkül, hogy összenyomnák egymást, így könnyebb velük a szükséges logisztikai kapacitás tervezése is. Általuk nem csak ingóságainkat szállíthatjuk biztonságosan, hanem időt is spórolhatunk!

Megfelelő térkitöltővel párosítva pedig kiváló védelmet biztosítanak tárgyainknak még akár légi vagy tengeri szállítás során is. Nemzetközi költöztetési gyakorlatunk során komoly jártasságot szereztünk a különböző szállítmányozási formákhoz szükséges csomagolásban.

Ezt a tapasztalatot kamatoztattuk, amikor a saját dobozainkat megterveztük. A MoveArtis kartondobozok extra erős, 5 rétegű kartonból készülnek. Így abban is biztos lehetsz, hogy nem érnek kellemetlen meglepetések még az igazán nehéz – például könyvekkel vagy iratokkal teli – dobozok pakolása során sem.

Zöld költözés – lebomló térkitöltővel

A fentiek mellett lényeges szempont a költözéshez felhasznált csomagolóanyagok újrahasznosíthatósága. A papírdobozok ilyen tekintetben is környezetkímélő megoldást jelentenek. Ha a költözéshez a MoveArtis csapat segítségét veszed igénybe, akkor minden egyes alkalommal a hulladék szétválogatásáról és szelektív elszállításáról is gondoskodunk. A papírdobozokat és a 100%-ban növényi alapú, lebomló, komposztálható térkitöltőt kombinálva jelentősen csökkenthető a költözés okozta ökológiai lábnyom.

Gördülékeny dobozvásárlás – egy helyen megtalálsz mindent, ami kell!

Kartondoboz webshop szakértőktől

30 éve foglalkozunk költöztetéssel hazai és nemzetközi szinten egyaránt, így tudjuk, hogy nem kevés utánajárást igényel a különböző méretű és formájú tárgyakhoz megfelelő költöztető dobozok és kiegészítők megtalálása. Ez pedig nem csak plusz stresszt, de sok időt is jelent a költözés előkészítése során.

Kartondoboz webáruházunkat épp azért hoztuk létre, hogy megspóroljuk a csomagolóanyag keresésre fordított időt és válogatott kínálatunkkal megoldást nyújtsunk a költözés folyamán felmerülő igényekre.

Ezek pontosan azok a profi költöztető dobozok és kiegészítők, melyeket mi is használunk a mindennapi munkánkban: most bárki számára elérhetőek a professzionális csomagolóanyag, kartondoboz webáruházunkban. Termékeinkről részletes leírást, fotót és pontos méretinformációkat találsz, melyek segítenek a kartondoboz rendelés során a szükséges mennyiség és típus kiválasztásában.

A válogatott és kipróbált termékpaletta révén olyan, mintha egy dedikált szakértő segítene téged a költözés megtervezésében.

Sztenderd dobozok költözéshez

Kartondoboz webshop kínálatunkban egyaránt találsz sztenderd és speciális méretű, alakú költöztető dobozokat is.

A sztenderd dobozok közül a könyvek, iratok vagy súlyosabb tárgyak elcsomagolásához masszív, könyves papírdobozunk az ideális választás, míg az egyéb használati- és dísztárgyak, edények, fotók és gyermekjátékok költöztetéséhez az edényes dobozunkat ajánljuk.

Hova kerül a TV és a festmény? Itt a képes doboz!

Érdemes a kosárba tenni néhány speciális költöztető dobozt is, hiszen minél jobban illeszkedik a papírdoboz kialakítása a szállítandó tárgyéhoz, annál egyszerűbb lesz a csomagolás, sőt, ezzel a tárgy védelme is fokozható.

Az értékes, sérülékeny festmények, tükrök vagy épp televíziók szállítása gyakran okoz komoly fejtörést a tulajdonosoknak. Webshopunk egyik slágerterméke a kifejezetten nagy méretű, lapos tárgyak költöztetéséhez tervezett festmény szállító doboz, mellyel biztonságban szállíthatók az extra védelmet igénylő darabok is.

Kartondoboz rendelés ruhaszállításhoz

A másik, költözések során visszatérő probléma a ruhák megfelelő csomagolása. Nincs annál bosszantóbb, mint amikor a család teljes ruhatárát újra kell mosni, vasalni, mert összegyűrődtek, bedohosodtak a költözés alatt.

Ruháid kényelmes szállításához válaszd az akasztós gardrób kartondobozunkat, melyben egyszerűen, vállfán szállíthatod a szeretett ruhadarabjait. Sőt, akár szekrényként is használhatod, amíg a bútorok megérkeznek és minden a helyére nem kerül! Mellette a fektetős ruhás doboz és az ágyneműs doboz szintén praktikus választás a ruhaneműk és egyéb textíliák szállításához.

Légi szállításhoz keresel csomagolóanyagot? Nálunk megtalálod!

Speciális igény nem csak a tárgyak formájából, hanem a szállítási módból is származhat. Ha országhatáron túlra vagy akár másik kontinensre költözöl, az ehhez használt kartondobozoknak különböző szállítási szabályoknak kell megfelelniük, azon túl, hogy óvják a bennük lévő holmikat.

Épp ezért kínálatunkból nem hiányozhat a szabványos légi konténer doboz sem. Nagyobb légi szállítmány becsomagolásához ideális: ebbe a nagyméretű dobozba el tudod helyezni az ingóságaidat tartalmazó, kisebb dobozokat. Ebben a gigászi dobozban a költöződobozok számozva, listázva várnak majd, feladásra készen.

Ha a dobozrendelés pipa, jöhetnek a kiegészítők!

Bár a stabil, 5 rétegű kartondobozok remekül védik a tárgyaidat a külső hatásoktól, a szállítás, pakolás során a dobozban ide-oda ütődve, egymást is felsérthetik. Ezért a papírdoboz rendelés mellett válogass bátran a térkitöltőink és a védőfóliáink között is!

Az új Green Fill 100%-ban természetes térkitöltő kiváló védelmet biztosít a törékeny műtárgyaid, elektronikai eszközeid számára úgy, hogy a környezetet sem terheli. Fenntartható, növényi nyersanyagból készül, alacsony energiafelhasználással és ha már nincs szükség rá, egyszerűen komposztálható.

Hasonlóan környezettudatos, újrahasznosítható megoldásokkal óvhatod azokat a tárgyakat, bútorokat is, amelyek nem férnek dobozba. Bútoraid védelméhez használj költöztető plédet, légzsákos fóliát vagy sztreccsfóliát, a matracok szállításához pedig próbáld ki a kifejezetten erre a célra tervezett matracos zsákot.

A kartondoboz rendelés fő kérdése: mennyi kell?

Kartondoboz rendelés fontos kérdései

Fő szabály: mindig 10%-kal több, mint amennyire eredetileg gondoltál! Tapasztalatból tudjuk, hogy az emberek általában 10-20%-kal alábecsülik a költöztetendő ingóságok, így a szükséges költöztető dobozok mennyiségét is. Ezért érdemes mindig kicsivel többet rendelni, hogy biztosan mindennek legyen helye.

Ez a gyakorlatban egy átlagos felszereltségű 50 négyzetméteres lakás esetében körülbelül 5-8 köbméternyi csomagolnivalót jelent, amelyhez a tárgyak méretétől függően 60-80 db közepes méretű kartondoboz rendelését javasoljuk.

Fontos, hogy a szükséges csomagolóanyag igény felmérésekor mindig köbméterrel, ne csak a lakás alapterületével számolj: nem mindegy, hogy mennyire zsúfoltak azok a négyzetméterek!

MoveArtis csomagolóanyag és kartondoboz webáruház – a te kényelmedért!

A MoveArtisnál az a célunk, hogy a költözést – ami a többségnek megterhelő és stresszes folyamat – szolgáltatásaink révén gördülékennyé és pozitív élménnyé tegyük.

Webshopunkkal az otthonod kényelméből, egyszerűen, néhány kattintással intézheted a költözéshez szükséges összes csomagolóanyag és doboz rendelését, mi pedig néhány munkanap alatt házhoz visszük a kiválasztott termékeket. Minden megrendelésről e-mailes visszajelzést küldünk, munkanapokon 24 órán belül.

Nem találtad meg a keresett dobozt kínálatunkban? Igény esetén vállaljuk egyedi méretű kartondobozok gyártását akár már 1 darabtól is. Speciális kérés esetén a tételek csomagolásához egyedi méretű faládát is tudunk gyártani – nálunk az ügyfél az első.

Ha kérdésed merült fel, keress minket bátran az elérhetőségeinken: szívesen segítünk kiválasztani a megfelelő költöztető dobozokat!