Raktározás

Költözik vagy kiadja lakását? Bútorait szeretné elhelyezni valahol míg külföldön dolgozik? Felújítja lakását ezért rövid időre ki kell üríteni azt? Esetleg a bicikliket, síléceket, csónakot szeretné szezonon kívül máshol tárolni; vagy tele van az erkély és a garázs, ezért szeretné máshol elhelyezni a holmikat?

Számos ok létezik, ami szükségessé teszi, hogy háztartása egy részét vagy egészét, hosszabb vagy rövidebb ideig raktározza. Sokszor adódhat olyan helyzet, hogy ingóságainak átmeneti tárolóhelyet keres. Költözések esetében például gyakran fordul elő, hogy a kiköltözés és a beköltözés között eltelik valamennyi idő, mert az újonnan vett lakás nem azonnal beköltözhető. 

Cégünk szolgáltatásait az Ön igénye szerint alakítjuk, testreszabott megoldásokkal, rövid vagy hosszú távú raktározással állunk rendelkezésére, legyen szó egy teljes háztartás vagy csupán néhány ingóság elhelyezéséről.

Bútorok és egyéb ingóságok raktározása

A bútortárolás nagy szakértelmet és hozzáértést kíván. Tapasztalt szakembereink segítségével bútorait és értéktárgyait elkülönítve, száraz és tiszta környezetben tároljuk, portól és minden szennyeződéstől - sérüléstől védve.

Legyen szó hosszabb vagy rövidebb időről - 1 hét vagy akár több év! - cégünk készséggel áll a rendelkezésére. Kamerával ellátott, 24 órán át őrzött, kártyás beléptetős, tiszta és biztonságos raktárhelyet biztosítunk értéktárgyainak,  ahová Ön napközben személyesen is beléphet 8 és 17 óra között, és ingóságaihoz hozzáférhet.

Bútorait és értéktárgyait mindig szakszerűen becsomagolva/befóliázva úgy adjuk vissza Önnek, ahogy kaptuk.

Cégünk minden téren igyekszik kivívni ügyfelei elégedettségét és a számukra fontos és értékes tárgyakat a legnagyobb biztonságban elhelyezni. Célunk, hogy elnyerjük az Ön bizalmát és elégedettségét!

Ha szeretne árajánlatot kérni akárcsak minimális mennyiségre vonatkozóan is, hívjon minket a +36 30 592 9613-os telefonszámon, vagy írjon az info@moveartis.com e-mail címre. Ajánlatot online is kérhet, az „Online ajánlatkérés"-re kattintva.

Elérhetőségeink
MoveArtis Kft.
1037 Budapest, Kunigunda útja 60.
Telefon: +36-30-622-1306
Fax: +36-30-917-6030
E-mail: info@moveartis.com