Raktározás

Raktározás magánszemélyeknek is

remek ár-érték arányban

Érdekel a raktározás, mert költözöl vagy kiadod a lakásod? Szeretnéd a bútoraidat elhelyezni valahol, amíg külföldön dolgozol? Felújítod a lakásodat, ezért rövid időre tárolni kell ingóságaidat? Esetleg a bicikliket, síléceket, csónakot szeretnéd szezonon kívül máshol tárolni? Számos okból szükségessé válhat, hogy a háztartásod egy részét vagy egészét, hosszabb vagy rövidebb ideig raktározni kell. Költözések során például gyakran előfordul, hogy a kiköltözés és az új lakásba való beköltözés között eltelik valamennyi idő.

Kisebb vagy nagyobb ingóságait ilyenkor mindenki jól őrzött, tiszta, ápolt helyen szeretné tárolni: pontosan ezért hoztuk létre a raktározás szolgáltatásunkat.

Biztonságos raktározás

A MoveArtis raktározás szolgáltatását az ügyfelek igényei szerint, testreszabott megoldásokkal, rövid vagy hosszú távra nyújtja. Legyen szó hosszabb vagy rövidebb időről – egy hét vagy akár több év! – cégünk készséggel áll a rendelkezésedre. Kamerával ellátott, 24 órán át őrzött, tiszta és biztonságos raktárhelyet biztosítunk az értéktárgyaidnak, ahová napközben személyesen is beléphetsz 8 és 17 óra között, és az ingóságaidhoz hozzáférhetsz.

A bútoraidat és egyéb értéktárgyaidat elkülönítve, száraz és tiszta környezetben tároljuk, portól és minden szennyeződéstől, sérüléstől védve. Értéktárgyaidat mindig szakszerűen becsomagolva, befóliázva, úgy adjuk vissza, ahogy kaptuk. Pontosan tudjuk, hogy mennyit ér ügyfeleink bizalma: vigyázunk rá!

Árajánlatot kérek!

Válassz kartondoboz webáruházunk termékei közül

Gardrób doboz

Ára: 5 980 Ft/db

 

Könyves kartondoboz

Ára: 1 145 Ft/db

 

Edényes doboz

Ára: 1 445 Ft/db

 

Rólunk mondták

“Remek csapat. Köszönöm a nagyszerű munkát ebben a nehéz időszakban.”

Péter

„Nagyon profi csapat, barátságosak és jól beszélnek angolul”

Emilie

„Kiváló szolgáltatás!!! Jobb már nem is lehetne!!!”

Magnus

„Nagyon boldog vagyok a nagyon jó szolgáltatás láttán. Köszönöm szépen!”

Irina

„Gyors, barátságos szolgáltatás. A feleségem és én is rendkívül boldogok vagyunk!”

Teresa és John

„Elképesztő elszámoltathatóság és profizmus. Szép munka.”

Dusan

“Magas minőségű szolgáltatás, felelősségteljes hozzáállás, egyértelműség és határidők betartása. Ügyfelek iránti tiszteletteljes attitűd.”

Lora

“Magas minőségű szolgáltatás, felelősségteljes hozzáállás, egyértelműség és határidők betartása. Ügyfelek iránti tiszteletteljes attitűd.”

Lora

Kattints és mondd el pozitív véleményedet! 

KÉRJ INGYENES ÁRAJÁNLATOT RAKTÁROZÁSRA