Ingyenes konzultáció

Köszönjük, hogy érdeklődsz szolgáltatásaink iránt!

30 éves költöztetési tapasztalatunk szerint egy jól megtervezett költözés – legyen az nemzetközi vagy belföldi – pénzben és kockázatokban mérhetően is gördülékenyebb.

Az ingyenes konzultáció célja, hogy segítsünk Neked abban, hogy biztonságosan, a legjobb ár-érték arányban, rejtett költségek és kockázatok nélkül történjen a költözésed. Ha van olyan holmid, amit hosszabb vagy rövidebb távon tárolnál, akkor raktározás terén is kedvező ajánlatot tudunk adni.

Kérjük, töltsd ki a bal oldali űrlapot! Egy visszaigazoló e-mailt fogsz kapni és felvesszük veled a kapcsolatot. Ha szívesebben telefonálsz, akkor hívd szakértőnket, Tóth Zoltánt: +36 30 592 9613
Miután időpontot egyeztettünk egy kb. fél órás online vagy személyes beszélgetés keretében felmérjük a költözésre vagy raktározásra váró ingóságaidat, majd a pontos adatok ismeretében egy végleges díjat kapsz.

Nézz körül csomagolóanyag webshopunkban is, ahol kifejezetten költözéshez és raktározáshoz gyártott, strapabíró dobozokat vásárolhatsz remek áron!

Kérj ingyenes konzultációt és árajánlatot

Válassz kartondoboz webáruházunk termékei közül

Gardrób doboz

Ára: 5 980 Ft/db

 

Könyves kartondoboz

Ára: 1 145 Ft/db

 

Edényes doboz

Ára: 1 445 Ft/db

 

Rólunk mondták

“Remek csapat. Köszönöm a nagyszerű munkát ebben a nehéz időszakban.”

Péter

„Nagyon profi csapat, barátságosak és jól beszélnek angolul”

Emilie

„Kiváló szolgáltatás!!! Jobb már nem is lehetne!!!”

Magnus

„Nagyon boldog vagyok a nagyon jó szolgáltatás láttán. Köszönöm szépen!”

Irina

„Gyors, barátságos szolgáltatás. A feleségem és én is rendkívül boldogok vagyunk!”

Teresa és John

„Elképesztő elszámoltathatóság és profizmus. Szép munka.”

Dusan

“Magas minőségű szolgáltatás, felelősségteljes hozzáállás, egyértelműség és határidők betartása. Ügyfelek iránti tiszteletteljes attitűd.”

Lora

“Magas minőségű szolgáltatás, felelősségteljes hozzáállás, egyértelműség és határidők betartása. Ügyfelek iránti tiszteletteljes attitűd.”

Lora

Kattints és mondd el pozitív véleményedet! 

MIÉRT ÉRI MEG MINKET VÁLASZTANI?

Megbízható

A MoveArtis csapatára minden körülmény között számíthatsz. Biztonsággal ránk bízhatod a ház körüli teendőket, legyen az szerelés, kertészkedés vagy otthonszervezés. Ha valamit elvállalunk, azt meg is csináljuk a megbeszélt határidőre.

Hozzáértő

 

Rutinos és szakavatott kollégáink a garancia arra, hogy elégedett legyél a végeredménnyel. Legyen szó házon belül vagy kívül végzendő feladatról, kertészkedésről vagy rendezett otthon megteremtéséről, nálunk szakértőkre találsz.

 

Rugalmas

 

Rendeld meg rugalmasan, egyszerűen a kívánt szolgáltatásunkat. Mondd el nekünk, hogy mi a feladat és szakértő kollégáink segítségedre lesznek.

 

Tapasztalt

 

Több, mint 30 éves költöztetési pályánk során megszámlálhatatlanul sok bútordarabot kellett szét és összeszerelnünk. Számos családnak ajánlottunk már megbízható bejárónői szolgáltatást, valamint több gazos területből varázsoltunk már igazi tündérkertet.