KÖLTÖZTETÉS

Költöztetés a világ bármely táján!

A MoveArtis Kft. a költöztetés terén 30 éves nemzetközi tapasztalattal áll ügyfelei rendelkezésére a világ bármely táján. A költözés az egyik legnagyobb stresszel járó, bizonytalan élethelyzet – mi ezt a munkánk során egy pillanatra sem felejtjük el. Ha kontinensek közötti mozgásról van szó, akkor a költöztetés különleges szaktudást igényel, a csomagolás, szállítás, vámügyintézés és biztosítás területén.

Nemzetközi költözéshez kérj ingyenes konzultációt, hiszen nemcsak pénzt, de a felesleges stresszt is megspórolhatod a jól szervezett, felkészült folyamattal.

Árajánlatot kérek!

MEGBÍZHATÓ KÖLTÖZTETÉS

Költöztetés Budapesten, vidéken és külföldön

Biztonságban szállítjuk az értékeidet földön, vízen és levegőben: legyen a kiinduló vagy célállomás a világ bármely országa. Minden költözést egyediként kezelünk, és a család minden tagjának egyéni igényeire szabjuk szolgáltatásainkat.

A MoveArtis csapata belföldön is a nemzetközileg elvárt magas színvonalon, gondosan, gyorsan és hatékonyan végzi munkáját – legyen az egy teljeskörű költöztetés, az ingóságok be- és kicsomagolása, szállítás vagy raktározás.

Árajánlatot kérek!

 Irodaköltöztetés

Irodaköltöztetés esetén fokozottan szigorú menetrendet követve költöztetünk rövid időn belül nagy mennyiségű ingóságot.

Tapasztalt szakembereinknek és színvonalas költöztető eszközeinknek köszönhetően a MoveArtis szakszerűen, biztonságosan, a határidők pontos betartásával képes nagyméretű irodai berendezéseket, gépeket költöztetni. Mi mindenre odafigyelünk: a bútorok szétszerelése, nagy elemek mozgatása, az iratok rendkívül gondos kezelése, rendszerezett csomagolása, a kényes eszközök óvatos kezelése. A célunk, hogy a költöztetés végezetével te és munkatársaid gördülékenyen folytathassátok a munkátokat.

Árajánlatot kérek!

Műtárgyköltöztetés

Antik bútoraidat, nagy értékű festményeidet, műtárgyaidat, hangszereidet kiemelt gondossággal csomagoljuk és költöztetjük.

Segítségünkkel múzeumok, galériák és magánszemélyek is biztonságban tudhatják értékeiket.

A MoveArtis munkatársa ingyenes felmérés és konzultáció keretében mindig előre tájékoztat a nemzetközi műtárgyszállítás menetéről. A MoveArtis készséggel áll színházak rendelkezésére is, díszlet- és jelmezszállítás területén. Kiemelten fontos ilyen esetben a megfelelő minőségű csomagolóanyagok használata, egyedi méretű faládák legyártatása. Szakértő kollégáink a csomagolás, rakodás, a különböző engedélyek beszerzése, vámkezelés, biztosítás területén is rendelkezésére állnak.

Árajánlatot kérek!

Válassz kartondoboz webáruházunk termékei közül

Gardrób doboz

Ára: 5 980 Ft/db

 

Könyves kartondoboz

Ára: 1 145 Ft/db

 

Edényes doboz

Ára: 1 445 Ft/db

 

Rólunk mondták

“Remek csapat. Köszönöm a nagyszerű munkát ebben a nehéz időszakban.”

Péter

„Nagyon profi csapat, barátságosak és jól beszélnek angolul”

Emilie

„Kiváló szolgáltatás!!! Jobb már nem is lehetne!!!”

Magnus

„Nagyon boldog vagyok a nagyon jó szolgáltatás láttán. Köszönöm szépen!”

Irina

„Gyors, barátságos szolgáltatás. A feleségem és én is rendkívül boldogok vagyunk!”

Teresa és John

„Elképesztő elszámoltathatóság és profizmus. Szép munka.”

Dusan

“Magas minőségű szolgáltatás, felelősségteljes hozzáállás, egyértelműség és határidők betartása. Ügyfelek iránti tiszteletteljes attitűd.”

Lora

“Magas minőségű szolgáltatás, felelősségteljes hozzáállás, egyértelműség és határidők betartása. Ügyfelek iránti tiszteletteljes attitűd.”

Lora

Kattints és mondd el pozitív véleményedet! 

Kérj ingyenes konzultációt és árajánlatot