Szolgáltatásaink

VÁLASSZ A SZOLGÁLTATÁSAINK KÖZÜL

Költöztetés

Raktározás

Ház körüli munkák

Kérj ingyenes konzultációt és árajánlatot

Rólunk mondták

“Remek csapat. Köszönöm a nagyszerű munkát ebben a nehéz időszakban.”

Péter

„Nagyon profi csapat, barátságosak és jól beszélnek angolul”

Emilie

„Kiváló szolgáltatás!!! Jobb már nem is lehetne!!!”

Magnus

„Nagyon boldog vagyok a nagyon jó szolgáltatás láttán. Köszönöm szépen!”

Irina

„Gyors, barátságos szolgáltatás. A feleségem és én is rendkívül boldogok vagyunk!”

Teresa és John

„Elképesztő elszámoltathatóság és profizmus. Szép munka.”

Dusan

“Magas minőségű szolgáltatás, felelősségteljes hozzáállás, egyértelműség és határidők betartása. Ügyfelek iránti tiszteletteljes attitűd.”

Lora

“Magas minőségű szolgáltatás, felelősségteljes hozzáállás, egyértelműség és határidők betartása. Ügyfelek iránti tiszteletteljes attitűd.”

Lora

Kattints és mondd el pozitív véleményedet! 

MIÉRT ÉRI MEG MINKET VÁLASZTANI?

Megbízható

A MoveArtis csapatára minden körülmény között számíthatsz. Biztonsággal ránk bízhatod a családod költöztetését, a ház körüli teendőket, legyen az szerelés, kertészkedés vagy otthonszervezés. Ha valamit elvállalunk, azt meg is csináljuk a megbeszélt határidőre.

Hozzáértő

Rutinos és szakavatott kollégáink a garancia arra, hogy elégedett legyél a végeredménnyel. Legyen szó speciális tárgy költöztetéséről, házon belül vagy kívül végzendő feladatról, kertészkedésről vagy rendezett otthon megteremtéséről, nálunk szakértőkre találsz.

Rugalmas

Rendeld meg rugalmasan, egyszerűen a kívánt szolgáltatásunkat. Mondd el nekünk, hogy mi a költöztetési, raktározási, ezermesteri feladat és szakértő kollégáink a segítségedre lesznek.

Tapasztalt

Több, mint 30 éves költöztetési pályánk során megszámlálhatatlanul sok bútordarabot kellett szét és összeszerelnünk. Számos családnak ajánlottunk már megbízható bejárónői szolgáltatást, valamint több gazos területből varázsoltunk már igazi tündérkertet.