Rólunk

30 éve költöző ügyfeleink szolgálatában

A MoveArtis Kft. egy 100%-ig magyar tulajdonú családi vállalkozás. Cégünk tulajdonosa és operatív vezetője Tóth Zoltán már több, mint 30 éve foglalkozik nemzetközi költöztetéssel, emellett hobbi szőlész-borász és kert szerelmese. Zoltán már a 1990-es évektől – a nemzetközi költöztető szakma magyarországi megjelenése óta- ismeri és tudja a költöztető szakma minden részletét. Multinacionális vállalatoknál és külföldön szerzett tapasztalatainak köszönhetően kiváló szakemberekkel és partnerekkel együttműködve biztosítja, hogy a költözés és áttelepülés az Ügyfeleink számára a lehető legnagyobb biztonsággal, kényelemmel és lelki nyugalommal járjon.

Amellett, hogy megkönnyítjük az emberek mozgását a világban és gyakorlatilag a Föld bármely pontjáról bármely pontjára biztonságosan el tudjuk juttatni ügyfeleink vagyontárgyait, sokan kérik segítségünket házuk, lakásuk otthonná alakításában is, amikor Budapestre költöznek. Visszatérő ügyfeleink elégedettsége inspirált minket arra, immár minőségi és nemzetközi sztenderdeknek megfelelő, ház körüli szolgáltatásainkat ne csak velünk költöző ügyfeleink, hanem azok is élvezhessék, akik nem szándékoznak lakóhelyet váltani.

A ház körül is segítünk

Legyen szó akár hazaköltöző honfitársunkról, akár pár évre magyarországi kiküldetésre érkező külföldi cégvezetőről, fontos, hogy ügyfeleink ismét biztonságos és kellemes otthont tudjanak kialakítani maguk és családjuk számára. A MoveArtis Kft. kollégái munkájuk során mindig szem előtt tartják, hogy egy költözés menjen bármilyen simán is, mégis egy nagy izgalommal és stresszel járó élethelyzet. Segítségünkkel azonban lehetségessé válik, hogy a legnagyobb nyugalommal járjon ez az átmeneti időszak.

Ház körüli szolgáltatásainkat ma már költözéstől függetlenül is igénybe vehetik Ügyfeleink! 

Ismerd meg a MoveArtis Handy szolgáltatásait is.: https://moveartishandy.hu/

Köszöntünk a MoveArtis családjában! Miben segíthetünk?

ALAPÉRTÉKEINK

ezek HAJTANAK KÜLDETÉSÜNK ÉS CÉLJAINK ELÉRÉSÉBEN

HITELES – Hittel tesszük és meg is tesszük, amit mondunk. – néha többet, soha kevesebbet!

MEGBÍZHATÓ – Biztonságot és kiszámíthatóságot nyújtunk munkatársainknak, partnereinknek és ügyfeleinknek, akik úgy számíthatnak ránk, mint egy gondoskodó családra, aki a tagjaira vigyáz.

HASZNOS – Ügyfeleink céljainak és érdekeinek megfelelően előnyös szívből és szeretetből végzett szolgáltatást nyújtunk.

SZERÉNYEN MAGABIZTOS – Nyíltan, őszintén, valódi hozzáértéssel és tapasztalattal készen állunk, hogy pozitív változást hozzunk a velünk kapcsolatba kerülők életében.

ELŐSZÖR SEGÍTÜNK – Először segítünk, bizalmat építünk és levesszük a terhet az ügyfeleink válláról. Személyes érdekeink alárendelése mások segítése érdekében: mindig értéket adunk mielőtt bármiféle viszonzást várnánk.

TAGSÁGAINK NEMZETKÖZI SZAKMAI SZERVEZETEKBEN

IAM – Nemzetközi Költöztetők Szövetsége (International Association of Movers) – Több, mint 2000 költöztetési szolgáltatást nyújtó vállalatot tömörít a világ több, mint 170 országában. A szövetség tagjai több, mint költöztetők, hiszen erőt, bizalmat, etikai értékeket, kiszámíthatóságot és megbízhatóságot nyújtanak ügyfeleiknek.

Magyar Költöztetők Szövetsége

BAR – Brit Költöztetők Szövetsége (British Assotiation of Movers)

GEM – Globális Exkluzív Költöztetők Hálózata (Global Exclusive Movers Network)

Rólunk mondták

“Remek csapat. Köszönöm a nagyszerű munkát ebben a nehéz időszakban.”

Péter

„Nagyon profi csapat, barátságosak és jól beszélnek angolul”

Emilie

„Kiváló szolgáltatás!!! Jobb már nem is lehetne!!!”

Magnus

„Nagyon boldog vagyok a nagyon jó szolgáltatás láttán. Köszönöm szépen!”

Irina

„Gyors, barátságos szolgáltatás. A feleségem és én is rendkívül boldogok vagyunk!”

Teresa és John

„Elképesztő elszámoltathatóság és profizmus. Szép munka.”

Dusan

“Magas minőségű szolgáltatás, felelősségteljes hozzáállás, egyértelműség és határidők betartása. Ügyfelek iránti tiszteletteljes attitűd.”

Lora

“Magas minőségű szolgáltatás, felelősségteljes hozzáállás, egyértelműség és határidők betartása. Ügyfelek iránti tiszteletteljes attitűd.”

Lora

Kattints és mondd el pozitív véleményedet!