Szállítási feltételek

Szállítás

A küldemények kézbesítése, szállítása futárszolgálattal vagy saját alkalmazottal történik. A termék szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon.

Szállítási módok:

  • Házhozszállítás saját alkalmazottal vagy futárszolgálattal
  • Személyes átvétel raktárunkban

Kiszállítási idő:
Budapesten belül 1-5 nap
Budapesten kívül 1-14 nap

Szállítási díjak:

Bruttó 127.000 forintos vásárlás esetén a szállítás Budapest közigazgatási területén belül ingyenes. Amennyiben a rendelés értéke nem éri el a 127.000 forintot, a szállítási költségek az alábbiak szerint módosulnak:

A szállítási költség a termék súlya, mérete és a fizetési mód alapján kerül meghatározásra. A szállítási költséget a rendszer automatikusan számolja, miután Ön kiválasztotta a fizetési és szállítási módot.

A nagy térfogatú (tekercses áru, térkitöltő chips, gardrób-, lámpás- és légi doboz) termékekre darabonként túlméretes felár kerül felszámolásra a szállítási díjon felül.

Túlméretes felár 955,- Ft/db.

  1. Amennyiben a megrendelt áru súlya 60 kg alatti, saját alkalmazott vagy futárszolgálat szállítja házhoz a csomagot Budapesten belül.

< 0-5 Kg          bruttó 3607,- Ft.

< 5.1-20 Kg     bruttó 3900,- Ft.

< 20.1-40 Kg   bruttó 4500,- Ft.

< 40.1-60 Kg   bruttó 5100,- Ft.

  1. Amennyiben a termék paraméterei nem teszik lehetővé a futárszolgálattal történő szállítást, azaz az áru nagyobb terjedelmű, vagy tömege meghaladja a 60 kg-t, a csomag saját fuvareszközzel vagy bérfuvarossal kerül kiszállításra Budapesten belül.

Budapest közigazgatási területén belül                    bruttó 7470,- Ft.
Budapest közigazgatási területén kívül                    bruttó 9525,- Ft.

  1. Budapest közigazgatási területén kívül/vidékre a szállítási díj egységesen bruttó 9500,- Ft (100 kg súlyhatárig). 100 kg súly fölött, minden megkezdett 10 kg extra bruttó 1000,- Ft-ba kerül.

Utánvét díja házhoz szállítás esetén: bruttó 500 Ft.

Termékeinket Magyarországon forgalmazzuk, külföldre nem szállítunk terméket.

Házhozszállítási feltételek

A csomag összeállítása a megrendelés beérkezését követően max. 8 munkanapon belül megtörténik, majd a küldeményt az összeállítását követően a megadott címre szállítjuk, melyről előzetesen e-mailben és SMS-ben egyaránt értesítést kap, ezért fontos az elérhetőségek (szállítási cím, telefonszám, e-mail cím) pontos megadása.

A szállítástól elállás

Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

A termék visszaküldése

A terméket csak eredeti állapotában és csomagolásában, hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában vesszük vissza.