Edényes doboz (Méret: 46*46*38 cm)

1 075 Ft

46×46×38 mm

A nagyméretű edényes kartondobozunk ideális edények, játékok, dísztárgyak csomagolásához, költöztetéséhez. A méreteiből adódóan a nagyobb tárgyakat is kényelmesen és biztonságosan elhelyezhetjük benne. A sokszemélyes leveses tál, a nagy dobozos társasjáték ebben biztosan elfér! Összehajtogatás után ragasztószalaggal rögzíthetjük.

Cikkszám: ed Kategória:

Leírás

A kínálatunkban komposztálható, lebomló térkitöltő chipset, ragasztószalagot is találsz, hogy a holmidat védve, fixálva szállíthatasd. Különböző méretű, formájú és teherbírású dobozokat érdemes választani költözéskor, hogy a legnehezebb terhelést is kibírják.

Az edényes kartondobozunk is 5 rétegű kartonból áll. Egymásra pakolhatóak anélkül, hogy összerogynának, ezáltal biztonságosan szállíthatod, költöztetheted velük edényeidet, konyhai felszerelésedet.

30 év nemzetközi és hazai költöztetési tapasztalatunk alapján érdemes mindig 10-20%-kal több dobozt vásárolni, mint amennyiről elsőre úgy gondoljuk, hogy szükséges. Általában csak csomagolás közben derül ki, hogy sokkal több költöztetni kívánt ingósággal rendelkezünk, mint hittük.

További információk

Tömeg 1 kg
Méretek 93 × 87 × 1. 5 cm

Érdekelhetnek még…