Edényes doboz (Méret: 46*46*38 cm)

1 445 Ft

46×46×38 mm

A nagyméretű edényes kartondobozunk ideális edények, játékok, dísztárgyak csomagolásához, költöztetéséhez. A méreteiből adódóan a nagyobb tárgyakat is kényelmesen és biztonságosan elhelyezhetjük benne. A sokszemélyes leveses tál, a nagy dobozos társasjáték ebben biztosan elfér! Összehajtogatás után ragasztószalaggal rögzíthetjük.

Cikkszám: ed Kategória:

Leírás

A kínálatunkban komposztálható, lebomló térkitöltő chipset, ragasztószalagot is találsz, hogy a holmidat védve, fixálva szállíthatasd. Különböző méretű, formájú és teherbírású dobozokat érdemes választani költözéskor, hogy a legnehezebb terhelést is kibírják.

Az edényes kartondobozunk is 5 rétegű kartonból áll. Egymásra pakolhatóak anélkül, hogy összerogynának, ezáltal biztonságosan szállíthatod, költöztetheted velük edényeidet, konyhai felszerelésedet.

30 év nemzetközi és hazai költöztetési tapasztalatunk alapján érdemes mindig 10-20%-kal több dobozt vásárolni, mint amennyiről elsőre úgy gondoljuk, hogy szükséges. Általában csak csomagolás közben derül ki, hogy sokkal több költöztetni kívánt ingósággal rendelkezünk, mint hittük.

További információk

Tömeg1 kg
Méretek93 × 87 × 1. 5 cm

Érdekelhetnek még…