Hajtogatható doboz (Méret: 46*34*33 cm)

1 545 Ft

Ragasztást nem igénylő, könnyen, egyszerűen és gyorsan összehajtogatható irattároló doboz, amely a könnyű emelés és szállítás érdekében kimetszett fogó-, emelőfüllel is rendelkezik. Az irattároló doboz ideális könyvek, iratok csomagolásához, tárolásához. Könnyen összehajtogatható, ragasztószalag nélkül is használható. Az oldalain lévő füleknek köszönhetően könnyen megfogható, emelhető, mozgatható.

Cikkszám: hid Kategória:

Leírás

Ragasztást nem igénylő, könnyen, egyszerűen és gyorsan összehajtogatható irattároló doboz, amely a könnyű emelés és szállítás érdekében kimetszett fogó-, emelőfüllel is rendelkezik.

Az iratok, dokumentumok szállításakor mindenképp erős, tartós dobozokra van szükség. A szállítható irattároló dobozok 5 rétegű kartondobozok és egymásra pakolhatók anélkül, hogy összerogynának – így biztonságosan szállíthatod, költöztetheted vele a holmidat. Ha nem lehet azonnal kipakolni, ezekben a dobozokban biztonságosan tárolhatod is az iratokat.

30 év nemzetközi és hazai költöztetési tapasztalatunk alapján érdemes mindig 10-20%-kal több dobozt vásárolni, mint amennyiről elsőre úgy gondoljuk, hogy szükséges. Általában csak csomagolás közben derül ki, hogy sokkal több költöztetni kívánt ingósággal rendelkezünk, mint hittük.

További információk

Tömeg0. 9 kg
Méretek88 × 80 × 1. 5 cm

Érdekelhetnek még…