Hajtogatható doboz (Méret: 46*34*33 cm)

1 125 Ft

Ragasztást nem igénylő, könnyen, egyszerűen és gyorsan összehajtogatható irattároló doboz, amely a könnyű emelés és szállítás érdekében kimetszett fogó-, emelőfüllel is rendelkezik. Az irattároló doboz ideális könyvek, iratok csomagolásához, tárolásához. Könnyen összehajtogatható, ragasztószalag nélkül is használható. Az oldalain lévő füleknek köszönhetően könnyen megfogható, emelhető, mozgatható.

Cikkszám: hid Kategória:

Leírás

Ragasztást nem igénylő, könnyen, egyszerűen és gyorsan összehajtogatható irattároló doboz, amely a könnyű emelés és szállítás érdekében kimetszett fogó-, emelőfüllel is rendelkezik.

Az iratok, dokumentumok szállításakor mindenképp erős, tartós dobozokra van szükség. A szállítható irattároló dobozok 5 rétegű kartondobozok és egymásra pakolhatók anélkül, hogy összerogynának – így biztonságosan szállíthatod, költöztetheted vele a holmidat. Ha nem lehet azonnal kipakolni, ezekben a dobozokban biztonságosan tárolhatod is az iratokat.

30 év nemzetközi és hazai költöztetési tapasztalatunk alapján érdemes mindig 10-20%-kal több dobozt vásárolni, mint amennyiről elsőre úgy gondoljuk, hogy szükséges. Általában csak csomagolás közben derül ki, hogy sokkal több költöztetni kívánt ingósággal rendelkezünk, mint hittük.

További információk

Tömeg 0.9 kg
Méretek 88 × 80 × 1.5 cm

Érdekelhetnek még…