Ágyneműs doboz (Méret: 46*46*76 cm)

1 835 Ft

46×46×76 cm

Az ágynemű, paplan, párna és nagyobb méretű, de nem súlyos tárgyak csomagolásához, költöztetéséhez ajánljuk. Ez a doboz 76 centiméter hosszú, ebből adódóan biztonságosan, sérülés nélkül szállíthatod benne a nagyobb dobozt igénylő, de nem nehéz lakásfelszerelést. Összehajtás után ragasztószalaggal fixálhatod a doboz alját, tetejét.

Cikkszám: ad Kategória:

Leírás

5 réteg kartonból áll a nagyméretű, ágynemű költöztető dobozunk.

A kínálatunkban komposztálható, lebomló térkitöltő chipset, ragasztószalagot is találsz, hogy a holmidat védve, fixálva szállíthattasd. A zsákok formátlanok, nehezen megfoghatóak és szállításkor elcsúszkálnak egymáson, ezért érdemes inkább kartondobozokba pakolni. Különböző méretű, formájú és teherbírású dobozokat érdemes választani költözéskor, van amelyik a nagyobb súlyhoz, van amelyik a nagy térfogat egyben történő mozgatására lett kialakítva.

30 év nemzetközi és hazai költöztetési tapasztalatunk alapján érdemes mindig 10-20%-kal több dobozt vásárolni, mint amennyiről úgy gondoljuk, hogy szükséges. Általában csak csomagolás közben derül ki, hogy sokkal több költöztetni kívánt ingósággal rendelkezünk, mint hittük.

További információk

Tömeg 1.5 kg
Méretek 124 × 93 × 1.5 cm

Érdekelhetnek még…