Ágyneműs doboz (Méret: 46*46*76 cm)

1 575 Ft

46×46×76 cm

Az ágynemű, paplan, párna és nagyobb méretű, de nem súlyos tárgyak csomagolásához, költöztetéséhez ajánljuk. Ez a doboz 76 centiméter hosszú, ebből adódóan biztonságosan, sérülés nélkül szállíthatja a nagyobb dobozt igénylő, ámde nem nehéz lakásfelszerelést. Összehajtás után ragasztószalaggal fixálhatja a doboz alját, tetejét.

Cikkszám: ad Kategória:

Leírás

A kínálatunkban ragasztószalagot, ragasztógépet is talál, hogy a holmiját védve, fixálva szállíthatassa. A zsákok formátlanok, nehezen megfoghatóak és szállításkor elcsúszkálnak egymáson, ezért érdemes inkább kartondobozokba pakolni. Különböző méretű, formájú és teherbírású dobozokat érdemes választani költözéskor, van amelyik a nagyobb súlyhoz, van amelyik a nagy térfogat egyben történő mozgatására lett kialakítva.

5 réteg kartonból áll a nagyméretű, ágynemű költöztető dobozunk.

30 év nemzetközi és hazai költöztetési tapasztalatunk alapján érdemes mindig 10-20%-kal több dobozt vásárolni, mint amennyiről úgy gondoljuk, hogy szükséges. Általában csak csomagolás közben derül ki, hogy sokkal több költöztetni kívánt ingósággal rendelkezünk, mint hittük.

További információk

Tömeg 1.5 kg
Méretek 124 × 93 × 1.5 cm

Érdekelhetnek még…