Ágyneműs doboz (Méret: 46*46*76 cm)

1 835 Ft

46×46×76 cm

Az ágynemű, paplan, párna és nagyobb méretű, de nem súlyos tárgyak csomagolásához, költöztetéséhez ajánljuk. Ez a doboz 76 centiméter hosszú, ebből adódóan biztonságosan, sérülés nélkül szállíthatod benne a nagyobb dobozt igénylő, de nem nehéz lakásfelszerelést. Összehajtás után ragasztószalaggal fixálhatod a doboz alját, tetejét.

Cikkszám: ad Kategória:

Leírás

5 réteg kartonból áll a nagyméretű, ágynemű költöztető dobozunk.

A kínálatunkban komposztálható, lebomló térkitöltő chipset, ragasztószalagot is találsz, hogy a holmidat védve, fixálva szállíthattasd. A zsákok formátlanok, nehezen megfoghatóak és szállításkor elcsúszkálnak egymáson, ezért érdemes inkább kartondobozokba pakolni. Különböző méretű, formájú és teherbírású dobozokat érdemes választani költözéskor, van amelyik a nagyobb súlyhoz, van amelyik a nagy térfogat egyben történő mozgatására lett kialakítva.

30 év nemzetközi és hazai költöztetési tapasztalatunk alapján érdemes mindig 10-20%-kal több dobozt vásárolni, mint amennyiről úgy gondoljuk, hogy szükséges. Általában csak csomagolás közben derül ki, hogy sokkal több költöztetni kívánt ingósággal rendelkezünk, mint hittük.

További információk

Tömeg1. 5 kg
Méretek124 × 93 × 1. 5 cm

Érdekelhetnek még…