Gardrób doboz (Méret: 53*48*112 cm)

5 980 Ft

53×48×112 cm

A gardrób költöztető doboz kimondottan öltönyök, ingek, ruhák vállfán történő szállításához ajánljuk. Méltán az egyik legnépszerűbb költöztető dobozunk! 50 kg kapacítású műanyag akasztórúddal rendelkezik, bátran pakolható. A csomagolás során egyszerűen csak bele kell akasztani a vállfán lévő ruhaneműket. Mindössze pár mozdulat a csomagolás és a ruhák vasaltan, megkímélten és jó illatúan érkeznek meg új otthonodba. Költözés után is kiváló szolgálatot tehet, ha még nem érkezett meg a gardróbszekrény.

Cikkszám: gd Kategória:

Leírás

Méltán az egyik legnépszerűbb költöztető dobozunk! 

A gardrób költöztető doboz kimondottan öltönyök, ingek, ruhák vállfán történő szállításához ajánljuk. A csomagolás során egyszerűen csak bele kell akasztani a vállfán lévő ruhaneműket. A benne lévő akasztórúdról fontos megjegyezni, hogy nagy teherkapacitású műanyagból készült, egészen 50kg-ig stabilan tartja a rá akasztott ruhákat. Mindössze pár mozdulat a csomagolás és a ruhák vasaltan, megkímélten és jó illatúan érkeznek meg új otthonodba. Költözés után is kiváló szolgálatot tehet, ha még nem érkezett meg a gardróbszekrény.

5 rétegű kartonból készült, strapabíró, stabil darab. Néhány ilyen gardrób dobozzal megspórolhatod a ruhatisztíttatás, újramosás, vasalás idejét és költségeit. Pár mozdulattal összehajtható, ragasztószalaggal rögzíthető és máris használhatjuk a vízszintes műanyag rudat akasztóként. Egy rövid videót is készítettünk, amely megmutatja, mennyire egyszerű a gardrób doboz összeállítása és a csomagolás.

30 év nemzetközi és hazai költöztetési tapasztalatunk alapján érdemes mindig 10-20%-kal több dobozt vásárolni, mint amennyiről elsőre úgy gondoljuk, hogy szükséges. Általában csak csomagolás közben derül ki, hogy sokkal több költöztetni kívánt ingósággal rendelkezünk, mint hittük.

További információk

Tömeg2. 4 kg
Méretek162 × 102 × 1. 5 cm

Érdekelhetnek még…