Gardrób doboz (Méret: 53*48*112 cm)

7 180 Ft

53×48×112 cm

A gardrób költöztető doboz kimondottan öltönyök, ingek, ruhák vállfán történő szállításához ajánljuk. Méltán az egyik legnépszerűbb költöztető dobozunk! 50 kg kapacítású műanyag akasztórúddal rendelkezik, bátran pakolható. A csomagolás során egyszerűen csak bele kell akasztani a vállfán lévő ruhaneműket. Mindössze pár mozdulat a csomagolás és a ruhák vasaltan, megkímélten és jó illatúan érkeznek meg új otthonodba. Költözés után is kiváló szolgálatot tehet, ha még nem érkezett meg a gardróbszekrény.

Cikkszám: gd Kategória:

Leírás

Méltán az egyik legnépszerűbb költöztető dobozunk! 

A gardrób költöztető doboz kimondottan öltönyök, ingek, ruhák vállfán történő szállításához ajánljuk. A csomagolás során egyszerűen csak bele kell akasztani a vállfán lévő ruhaneműket. A benne lévő akasztórúdról fontos megjegyezni, hogy nagy teherkapacitású műanyagból készült, egészen 50kg-ig stabilan tartja a rá akasztott ruhákat. Mindössze pár mozdulat a csomagolás és a ruhák vasaltan, megkímélten és jó illatúan érkeznek meg új otthonodba. Költözés után is kiváló szolgálatot tehet, ha még nem érkezett meg a gardróbszekrény.

5 rétegű kartonból készült, strapabíró, stabil darab. Néhány ilyen gardrób dobozzal megspórolhatod a ruhatisztíttatás, újramosás, vasalás idejét és költségeit. Pár mozdulattal összehajtható, ragasztószalaggal rögzíthető és máris használhatjuk a vízszintes műanyag rudat akasztóként. Egy rövid videót is készítettünk, amely megmutatja, mennyire egyszerű a gardrób doboz összeállítása és a csomagolás.

30 év nemzetközi és hazai költöztetési tapasztalatunk alapján érdemes mindig 10-20%-kal több dobozt vásárolni, mint amennyiről elsőre úgy gondoljuk, hogy szükséges. Általában csak csomagolás közben derül ki, hogy sokkal több költöztetni kívánt ingósággal rendelkezünk, mint hittük.

További információk

Tömeg 2.4 kg
Méretek 162 × 102 × 1.5 cm

Érdekelhetnek még…