Hajtogatott ruhás doboz (Méret: 58*31*42 cm)

2 985 Ft

Méretek: 58,5 x 31,5 x 42 cm

Térfogat: 70 liter

Ez a doboz kiválóan alkalmas olyan hajtogatott ruhák vagy akár edények tárolására, szállítására. Erős, stabil és lyukasztott fülekkel van ellátva, így könnyen emelhető. A dobozhoz pohártartó betét is kérhető, amivel akár kristálypoharak biztonságos szállítására is alkalmas lesz.

Cikkszám: hrd Kategória:

Leírás

Tökéletesen alkalmas ruhák vagy akár edények szállítására, ez a doboz kiváló stabilitással rendelkezik, nem igényel ragasztást mivel rejtett talapzattal és fedéllel van ellátva. Erős, lyukasztott fülekkel rendelkezik, amelyek segítségével könnyedén lehet mozgatni, emelni.

A hajtogatott ruhás dobozhoz kimondottan poharak szállításához való betét is kérhető, két betéttel összesen két emeletnyi, 36 db pohár szállítására lesz alkalmas a doboz, így maximálisan 20 cm magasságú poharak szállítását teszi lehetővé.

A dobozon összeszerelési útmutató is szerepel, amelynek segítségével egyszerűen, pár lépésben, rövid idő alatt összeszerelheted a hajtogatott ruhás dobozt!

30 év nemzetközi és hazai költöztetési tapasztalatunk alapján érdemes mindig 10-20%-kal több dobozt vásárolni, mint amennyiről elsőre úgy gondoljuk, hogy szükséges. Általában csak csomagolás közben derül ki, hogy sokkal több költöztetni kívánt ingósággal rendelkezünk, mint hittük.

További információk

Tömeg1. 2 kg
Méretek97 × 95 × 1. 5 cm

Érdekelhetnek még…