Hajtogatott ruhás doboz (Méret: 58*31*42 cm)

1 849 Ft

Méretek: 58,5 x 31,5 x 42 cm

Térfogat: 70 liter

Ez a doboz kiválóan alkalmas olyan hajtogatott ruhák vagy akár edények tárolására, szállítására. Erős, stabil és lyukasztott fülekkel van ellátva, így könnyen emelhető. A dobozhoz pohártartó betét is kérhető, amivel akár kristálypoharak biztonságos szállítására is alkalmas lesz.

Cikkszám: hrd Kategória:

Leírás

Tökéletesen alkalmas ruhák vagy akár edények szállítására, ez a doboz kiváló stabilitással rendelkezik, nem igényel ragasztást mivel rejtett talapzattal és fedéllel van ellátva. Erős, lyukasztott fülekkel rendelkezik, amelyek segítségével könnyedén lehet mozgatni, emelni.

A hajtogatott ruhás dobozhoz kimondottan poharak szállításához való betét is kérhető, két betéttel összesen két emeletnyi, 36 db pohár szállítására lesz alkalmas a doboz, így maximálisan 20 cm magasságú poharak szállítását teszi lehetővé.

A dobozon összeszerelési útmutató is szerepel, amelynek segítségével egyszerűen, pár lépésben, rövid idő alatt összeszerelheted a hajtogatott ruhás dobozt!

30 év nemzetközi és hazai költöztetési tapasztalatunk alapján érdemes mindig 10-20%-kal több dobozt vásárolni, mint amennyiről elsőre úgy gondoljuk, hogy szükséges. Általában csak csomagolás közben derül ki, hogy sokkal több költöztetni kívánt ingósággal rendelkezünk, mint hittük.

További információk

Tömeg 1.2 kg
Méretek 97 × 95 × 1.5 cm

Érdekelhetnek még…