Festmény szállító doboz (Méret: 90*12*77 cm)

3 800 Ft

90×12×77 cm

A festmény szállító dobozt képek, festmények, televíziók, lapos tárgyak sérülésmentes csomagolásához és költöztetéséhez alakítottuk ki. 5 rétegűek kartonból készült, nagy teherbírású, ragasztószalaggal biztonságosan rögzíthető doboz. A becsomagoláskor érdemes a tárgyakat előzőleg fóliával bevonni és plédbe csomagolni, valamint szükség esetén a térkitöltő chips is használható.

Cikkszám: kszd Kategória:

Leírás

A TV vagy festmény szállító doboz 5 réteg kartonból áll, ami lehetővé teszi, hogy értékeit biztonságban szállítsd, szállíttasd. Készítettünk egy rövid videót, ahol bemutatjuk, hogy a nemzetközi festmény szállítás előtt miképp gondoskodtunk a kép épségéről.

Nézd meg festmény szállító dobozunkat a használat során!

A festmény szállító doboz bemutatása

A festmény csomagolása során nem csak arra kell kiemelt figyelmet fordítani, hogy a külső hatásoktól megvédjük a tárgyat, hanem arról is, hogy a dobozon belül ne tudjon mozogni, felsértve a felületét.

A kiegészítő csomagolóanyagokat is beszerezheted webáruházunkban, kínálunk költöztetőplédet, fóliákat, térkitöltőket és ragasztószalagot, ragasztógépet is. A festmény szállító doboz méretei: 90 cm hossz, 77 cm szélesség és 12 cm magasság.

Tippjeink a festmény szállításához

Költöztető cégként gyakran gondoskodunk festmények, műtárgyak szállításáról, de múzeumok és színházak is kérték már segítségünket. A költöztetés során mi pontosan ugyanezeket az 5 rétegű kartonból készült, profi költöztetődobozokat használjuk és szívesen megosztjuk bevált technikáinkat, gyakorlatainkat!

Amennyiben a doboz méreténél nagyobb képet, televíziót szállítanál, akkor az előzetes csomagolás után 2 dobozt érdemes használni, két irányból ráhúzva és középen biztonságosan rögzítve őket. Így egészen nagy átmérőjű darabok biztonságos becsomagolása is megoldható festmény szállító dobozunkkal.

A költözéskor nem érdemes spórolni a csomagolóanyaggal! A szakszerű, biztonságos előkészítés a garancia arra, hogy a kicsomagoláskor is sértetlenül találjuk értékes képeinket, készülékeinket. Fontos, hogy a dobozon is feltüntessük a törékeny jelzést és felhívjuk a rakodók figyelmét a tárgy sérülékenységére.

30 év nemzetközi és hazai költöztetési tapasztalatunk alapján érdemes mindig 10-20%-kal több dobozt vásárolni, mint amennyiről úgy gondoljuk, hogy szükséges. Általában csak csomagolás közben derül ki, hogy sokkal több költöztetni kívánt ingósággal rendelkezünk, mint hittük.

A festmény szállító doboz megrendelése

A MoveArtis festmény szállító doboz online megrendelhető budapesti, személyes átvétellel és kiszállítással is. Ha kosárba teszed a kiválasztott dobozokat, akkor webáruházunk a címed alapján kalkulál a szállítási költséggel. Vidéki szállítás esetén kérd bátran egyedi ajánlatunkat!

Amennyiben pedig különleges méretű dobozra van szükséged, akkor is vedd fel velünk a kapcsolatot, vállaljuk akár egyedi dobozok legyártását is.

További információk

Tömeg1 kg
Méretek114 × 101 × 1. 5 cm

Érdekelhetnek még…