Légi konténerdoboz (Méret: 106*72*75 cm)

9 850 Ft

106×72×75 cm, súly: 5,8 kg

Nagyobb légi szállítmány becsomagolásához ideális költöztető doboz. Mérete megfelel a légi közlekedés szabványainak, 7 réteggel rendelkezik, így az ingóságait nagy biztonságban tudhatja ezzel a dobozzal. A légi konténerdobozhoz raklap is vásárolható, ezzel kapcsolatban kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Cikkszám: lkdb Kategória:

Leírás

Légi konténerdobozunk 7 rétegével, és akár 500 kg teherbírásával a lehető legjobb választás, ha a világ egy olyan tájára költözik, ahová ingóságait légi szállítmányként tudja csak leggazdaságosabban eljuttatni, akkor javasolt egy ilyen doboz beszerzése.

Ebbe a nagyméretű dobozba tudja elhelyezni ingóságait tartalmazó kisebb dobozait. A belső kartondobozokat javasoljuk megszámozni, listázni, így a tartalmukra biztosan emlékszünk majd.

A dobozhoz raklap is elérhető, ezzel kapcsolatban kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

30 év nemzetközi és hazai költöztetési tapasztalatunk alapján érdemes mindig 10-20%-kal több dobozt vásárolni, mint amennyiről úgy gondoljuk, hogy szükséges. Általában csak csomagolás közben derül ki, hogy sokkal több költöztetni kívánt ingósággal rendelkezünk, mint hittük.

További információk

Tömeg 5.8 kg
Méretek 106 × 72 × 75 cm

Érdekelhetnek még…