Légi konténerdoboz (Méret: 106*72*75 cm)

9 850 Ft

106×72×75 cm, súly: 5,8 kg

Nagyobb légi szállítmány becsomagolásához ideális költöztető doboz. Mérete megfelel a légi közlekedés szabványainak, 7 réteggel rendelkezik, így az ingóságaidat nagy biztonságban tudhatod ezzel a dobozzal. A légi konténerdobozhoz raklap is vásárolható, ezzel kapcsolatban kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot!

Cikkszám: lkdb Kategória:

Leírás

Légi konténerdobozunk 7 rétegével, és akár 500 kg teherbírásával a lehető legjobb választás, ha a világ egy olyan tájára költözöl, ahová ingóságaidat légi szállítmányként tudod a leggazdaságosabban eljuttatni.

Ebbe a nagyméretű dobozba csomagolhatod az ingóságaidat tartalmazó kisebb dobozokat. A belső kartondobozokat javasoljuk megszámozni, listázni, így a tartalmukra biztosan emlékszünk majd. A légi konténerdoboz mérete megfelel a légi közlekedés szabványainak, 7 réteggel rendelkezik, biztonságos csomagolást biztosít a költözéshez.

A dobozhoz raklap is elérhető, ezzel kapcsolatban kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot!

30 év nemzetközi és hazai költöztetési tapasztalatunk alapján érdemes mindig 10-20%-kal több dobozt vásárolni, mint amennyiről úgy gondoljuk, hogy szükséges. Általában csak csomagolás közben derül ki, hogy sokkal több költöztetni kívánt ingósággal rendelkezünk, mint hittük.

További információk

Tömeg 5.8 kg
Méretek 106 × 72 × 75 cm

Érdekelhetnek még…