Légi konténerdoboz (Méret: 106*72*75 cm)

9 850 Ft

106×72×75 cm, súly: 5,8 kg

Nagyobb légi szállítmány becsomagolásához ideális költöztető doboz. Mérete megfelel a légi közlekedés szabványainak, 7 réteggel rendelkezik, így az ingóságaidat nagy biztonságban tudhatod ezzel a dobozzal. A légi konténerdobozhoz raklap is vásárolható, ezzel kapcsolatban kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot!

Cikkszám: lkdb Kategória:

Leírás

Légi konténerdobozunk 7 rétegével, és akár 500 kg teherbírásával a lehető legjobb választás, ha a világ egy olyan tájára költözöl, ahová ingóságaidat légi szállítmányként tudod a leggazdaságosabban eljuttatni.

Ebbe a nagyméretű dobozba csomagolhatod az ingóságaidat tartalmazó kisebb dobozokat. A belső kartondobozokat javasoljuk megszámozni, listázni, így a tartalmukra biztosan emlékszünk majd. A légi konténerdoboz mérete megfelel a légi közlekedés szabványainak, 7 réteggel rendelkezik, biztonságos csomagolást biztosít a költözéshez.

A dobozhoz raklap is elérhető, ezzel kapcsolatban kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot!

30 év nemzetközi és hazai költöztetési tapasztalatunk alapján érdemes mindig 10-20%-kal több dobozt vásárolni, mint amennyiről úgy gondoljuk, hogy szükséges. Általában csak csomagolás közben derül ki, hogy sokkal több költöztetni kívánt ingósággal rendelkezünk, mint hittük.

További információk

Tömeg5. 8 kg
Méretek106 × 72 × 75 cm

Érdekelhetnek még…