5 rétegű kartondoboz költözéshez – házhoz szállítással

kartondoboz költözéshez

Kéne néhány kartondoboz költözéshez? A gondtalan költözés a megfelelő csomagolóanyaggal kezdődik. Válassz minőségi, 5 rétegű kartondobozokat a költözéshez és rendeld házhoz!

Nézd meg doboz és kartondoboz és csomagolóanyag webshopunk kínálatát!

30 év költöztetésben szerzett tapasztalatunkkal bizton állíthatjuk: a zökkenőmentes, gyors költözés titka a megfelelő csomagolóanyagokban is rejlik. Mindenki szeretné, ha a kedvenc ingóságai rendben, épségben jutnának el új otthonába, ehhez pedig nem mindegy, hogy mibe pakolja azokat. Hoztunk pár tippet és tanácsot, amelyekkel könnyedén kiválaszthatod az ideális kartondobozokat a költözésedhez.

Kartondoboz költözéshez – Milyen szempontok alapján válasszak?

A leggyakrabban tapasztalt probléma, hogy a költözéshez használt otthoni, például műszaki cikkek csomagolásából visszamaradt dobozok nem elég erősek. Könnyen nyeklenek, egymásra pakolva összenyomódnak vagy emeléskor szétszakadnak. A ki-be pakolás közben járdán landoló ruhák, könyvek vagy még rosszabb esetben törékeny poharak és tányérok pedig minden költöző rémálmai.

Ezért kiemelten fontos, hogy profi, strapabíró kartondobozt válassz költözéshez!

Csomagolóanyag webáruházunk kínálatát is kizárólag olyan masszív dobozokkal töltöttük fel, melyek nálunk már bizonyítottak költöztetési projektjeink során. A MoveArtisnál az 5 rétegű kartonból készült költöztető dobozok mellett tettük le a voksunkat.

Az 5 rétegű kartonnak köszönhetően akár 5-6 doboz is gond nélkül egymásra pakolható, így maximálisan kihasználható a rendelkezésre álló szállítókapacitás. Sőt, ennél a kartonvastagságnál egy esős, nyirkos napon való költözéstől sem kell tartani: kedvenc homijaid megússzák szárazon a költözést.

A stabilitás mellett a könnyű kezelhetőség is lényeges szempont, ha a kartondoboz költözéshez lesz. Érdemes olyan dobozokat választani, melyek egy-két gyors mozdulattal összehajthatóak, összeragaszthatóak, használaton kívül pedig kis helyet foglalnak.

A harmadik kritikus pont a méret és a forma: a legtöbb áruházban kapható költözéshez kínált kartondoboz sztenderd méretű és formájú, ami gyakran nem passzol az elcsomagolandó tárgyak méreteihez.
Webshopunkban épp ezért számos különböző, speciális kialakítású kartondoboz közül válogathatsz: legyen szó nehéz könyvekről vagy törékeny karos csillárról, a webshop kínálatában meglesz az ideális kartondoboz költözéshez.

Kartondobozok költözéshez könyvmolyoknak

könyves kartondoboz költözéshez

Igazi könyvrajongó vagy? Az évek során nagy gonddal gyarapított könyvgyűjteményed költözéskor komoly fejtörést okozhat. A könyvek szállításához extra erős és masszív dobozok szükségesek, hogy emelés és pakolás közben kibírják a nagy súly okozta terhelést.

Könyves és edényes dobozainkat speciálisan nehéz tárgyak, például könyvek, iratok, törékeny tálak vagy épp étkészletek szállítására terveztük. Összehajtás után rögzítsd ragasztószalaggal, így a hagyományos hajtogatható dobozokhoz képest még több súlyt bír el, szétnyílás nélkül.

Semmi gyűrődés, semmi kosz – ruhás dobozok költözéshez

Ha vannak dolgok, amik igazán megsínylik a legtöbb költözést, azok a ruhák. Hiszen, mi a megszokott sorsuk? Zsákba be, majd új otthonunkban hetekig moshatjuk, vasalhatjuk őket, mire minden a megszokott formájában a helyére kerül. A kevésbé szerencsés idényholmik pedig lehet, még hónapokat várnak, mire rájuk kerül a sor.

A szemeteszsákok a legdrágább csomagolóanyagok a költözés során.

Hogy miért állítunk ilyet? Zsákban nem csak összegyűrődnek a ruhák, hanem könnyen bepiszkolódhatnak vagy megsérülhetnek, ha a zsák kiszakad vagy bepárásodik szállítás, esetleg tárolás közben. Ráadásul általában tehergépkocsival költözködünk: ott pedig kulcsfontosságú, hogy a szállítandó csomagok stabilan egymásra halmozhatóak legyenek. Különben – leegyszerűsítve – a teherautó dobozát csak vízszintesen tudjuk kihasználni, a függőleges vetületet nem. Emiatt többször kell fordulni és megnőnek a költségek vagy rosszabb esetben az egymásra csúszó csomagok megsérülnek.

Spórold meg a ruhatisztíttatás, újramosás, vasalás idejét és költségeit! A kedvenc darabjaid védelmére jól jön majd egy speciális ruhás kartondoboz költözéshez. A különböző kialakítású ruhaszállító dobozok nem csak vigyáznak ruháid épségére, hanem akár átmeneti tárolóként is szolgálhatnak, míg a szekrények és komódok helyükre kerülnek.

Ritkán ismerik, pedig a költözések kedvence: a gardrób doboz!

Egy gardrób ruhás kartondoboz költözéshez ideális választás, ha abszolút biztonságban, vállfán szeretnéd a kényes ruhadarabokat szállítani. Ezt a speciális költöztető dobozt kimondottan öltönyök, ingek, ruhák szállításához ajánljuk. A csomagolás során egyszerűen csak bele kell akasztani a vállfán lévő ruhaneműket. A benne található akasztórúd nagy teherkapacitású műanyagból készült, akár 50kg-os terhelést is elbír. Mindössze pár mozdulat a csomagolás és a ruhák vasaltan, megkímélten és jó illatúan érkeznek meg új szekrényükbe. Ezen a videón meg is mutatjuk!

A gardrób doboz mellett a kényes ruhák és vasalt háztartási textíliák szállításához egy fektetős ruhás doboz is remek megoldás.

A ruhatervezők kedvence!

Az erős, 5 rétegű kartondoboz költözéshez és idényholmik akár hosszabb tárolásához egyaránt praktikus. Méretének és kialakításának köszönhetően jól pakolható, szállítás során könnyen egymásra rakható a maximális helykihasználás érdekében.

Speciális képszállító kartondoboz költözéshez

képes kartondoboz költözéshes

A költözés tervezésekor gyakori hiba, hogy a falon függő képek, tükrök vagy a televízió kimaradnak a csomagolóanyag-kalkulációból. Ráadásul bolti forgalomban ritkán található ezekhez a nagyméretű, lapos, ellenben kifejezetten sérülékeny tárgyakhoz megfelelő kartondoboz költözéshez.

Épp ezért, amikor csomagolóanyag webshopunk kínálatát terveztük, biztosak voltunk benne, hogy szeretnénk ezt a hiányt orvosolni és profi, megbízható megoldást nyújtani a kényes ingóságok szállításához.

Képszállító költöztető dobozunk 5 rétegű kartonból készül, ami megfelelő térkitöltővel vagy légzsákos fóliával együtt maximális védelmet biztosít az értékeid számára.

A költözéskor nem érdemes spórolni a csomagolóanyaggal.

A szakszerű, biztonságos előkészítés a garancia arra, hogy a kicsomagoláskor is sértetlenül találd értékes festményeidet, műszaki berendezéseidet. Fontos, hogy a dobozon is tüntesd fel a törékeny jelzést és hívd fel a rakodók figyelmét is a sérülékenységre.

Kiegészítők a költöztető dobozhoz

Ritka, hogy önmagában is elegendő néhány jól megválasztott kartondoboz a költözéshez. A törékeny ingóságok biztonságos szállításához érdemes plusz védelemmel ellátni őket!

A dobozon belüli esetleg ütődésekkel, rázkódással szemben megfelelő védelmet nyújt a légzsákos fólia vagy biológiailag lebomló térkitöltő chips. Ezek puha felületükkel és a mozgástér csökkentésével segítik, hogy a tárgyat ne érje sérülés a szállítás során.

Csomagolóanyag webáruházunkban megtalálsz minden fontos és praktikus kiegészítőt, legyen szó ragasztószalagról, ragasztógépről vagy épp sniccerről.

Mennyi kartondobozra lesz szükség a költözéshez?

kartondoboz költözéshez

Számolj mindig 10%-kal többet, mint, amire elsőként gondolnál! Az emberek általában alábecsülik az ingóságaik mennyiségét, ezért a kellemetlen meglepetések helyett érdemes egy kis plusszal tervezni. A végén úgyis előkerül a sarokból a rododendron vagy az utolsó pillanatban jön velünk a lámpabúra is.

Fontos, hogy a szükséges csomagolóanyag-igény felmérésekor mindig köbméterrel és ne csak a lakás alapterületével számolj.

Nem mindegy, hogy mennyire zsúfoltak azok a négyzetméterek!

A doboz mennyiség kalkuláció megkönnyítésére alakítottuk ki dobozcsomagjainkat, melyeket 3 különböző méretben érhetsz el a webshopunkban. Az S-es egy átlagos berendezésű, kb. 25 m2-es lakás, az M-es 40 m2-es, míg az L-es egy 50-60 m2-es lakás tárgyainak, bútorainak elcsomagolásához szükséges dobozokat tartalmazza.

Úgy érzed, segítségre van szükséged? Mi 30 év tapasztalattal, akár csomagolással együtt is vállalunk költöztetést. Kérj online ajánlatot és szívesen segítünk a költözésben!

Kartondoboz rendelés a MoveArtistól egyszerűen, házhozszállítással

Jó minőségű és ideális méretű kartondoboz költözéshez? Nem terem minden bokorban. Gyakran nem kevés utánajárást igényel a megfelelő csomagolóanyagok megtalálása.
A webáruházunkat épp azért hoztuk létre, hogy megspóroljuk a keresésre fordított időt, hogy egyszerűvé váljon a kartondoboz rendelés.

Webshopunkkal az otthonod kényelméből, egyszerűen, néhány kattintással elintézheted a költözéshez szükséges összes csomagolóanyag és doboz megrendelését.

Nézd meg doboz és csomagolóanyag webshopunk kínálatát!

Ha pedig valamilyen különleges dobozra lenne szükséged, vállaljuk egyedi méretű kartondobozok gyártását akár már 1 darabtól is. Speciális kérés esetén a tételek csomagolásához egyedi méretű faládát is tudunk gyártani.

Ha kérdés merül fel, keress minket bátran, 30 év tapasztalatával szívesen segítünk!