Profi költöztetés Magyarországon és külföldön

profi költöztetés

Szeretnéd megtapasztalni, hogy milyen az igazán profi költöztetés? A MoveArtis költöztető cégként több évtizedes tapasztalattal rendelkezik belföldön és külföldön is.

MoveArtis – költöztetés bizalommal

Hogy mitől vagyunk mi különlegesek a piacon? Azért, mert pontosan ismerjük, megértjük és átérezzük, hogy az Ön számára mit jelent az otthonát dobozokba és autóra tenni. Hogy a szolgáltatásunk gyorsasága és minősége számodra azt jelenti, hogy már a költözés estéjén a saját kiságyába teheted le aludni a gyermekedet és reggel a saját kávéfőződet használhatod. Hogy nem kell aggódnod a csomagjaid biztonsága és a törékeny berendezéseid épsége miatt.

A költöztetés egy bizalmi szolgáltatás és mi mindent megteszünk, hogy megfeleljünk a bizalmadnak. A cégünk csapata, gépjárműparkja és szolgáltatási köre úgy lettek kialakítva, hogy teljeskörűen, a legmagasabb szinten is ki tudjuk szolgálni megrendelőink igényeit. A munkatársaink belépnek az otthonodba: kizárólag megbízható, jól szituált kollégákkal dolgozunk. Többféle méretű teherautóval rendelkezünk, amelyek zártak, béleltek, tiszták, bútorszállításhoz vannak kialakítva.

Legyen szó belföldi vagy külföldi költözésről, átmeneti raktározásról, antik bútorok vagy porcelántárgyak költöztetéséről, egy nap alatt teljesen be-, majd az új címen kicsomagolt és berendezett lakásról, értékes gitárgyűjtemény szállításáról vagy a beköltözési utáni szerelési munkálatok elvégzéséről: ránk biztosan számíthatsz.

Megosztanánk néhány véleményt a profi költöztetésről korábbi ügyfeleinktől:

„Köszönöm szépen a kiváló munkát, még azt a kis tárolóhelyes dolgot is megoldották!”
Kurato, Notthingam-ből Budapestre

„A csapat nagyon kedves, minden gondomra odafigyeltek. Ügyfél fókuszáltak.”
Sergio, Budapestről Baselbe

„Nagyon profi csapat, barátságosak és jól beszélnek angolul”
Emilie, Budapestről Saucats-be

Egyszerűen, egy űrlap segítségével, 2 perc alatt elküldheted igényeidet: kérj egyedi ajánlatot!

A MoveArtis nemzetközi mérce szerint is megállja a helyét

A MoveArtis tagja a Nemzetközi Költöztetők Szövetségének (International Association of Movers), a Brit Költöztetők Szövetségének (British Assotiation of Movers), valamint a Globális Exkluzív Költöztetők Hálózatának (Global Exclusive Movers Network), így a legmagasabb színvonalú költöztető cégek közé tartozik, megfelelve a szigorú nemzetközi elvárásoknak.

Profi költöztetés – komplex szolgáltatás az Ön kényelméért

Amikor költöztető céget választasz, akkor már az ajánlatkérés folyamán elválik, hogy hol találkozol precíz, írásos, előre rögzített minőségbiztosítási alapokkal és hol lesz kiszámíthatatlan a költség és a teljesítmény. A MoveArtis alapelve, hogy egy munkanapon belül válaszolunk és mindig személyes vagy videóbeszélgetéssel történő felmérés után készítünk pontos, fix árajánlatot neked.

Mi abban hiszünk, hogy a profi költöztetés a te igényeidhez igazodik.

Többféle költöztetési konstrukcióból és kiegészítő szolgáltatásból választhatod ki a neked és a családod számára épp szükségest. A fuvarozócégek csak a bútor- és csomagszállításban lesznek a segítségedre, míg egy profi költöztető cég teljeskörű szolgáltatást nyújt. Mi pontosan abban támogatunk, amiben a segítségünket kéred!

Profi költöztetés csomagolással

Ha szeretnél az időddel, energiáddal spórolni, válaszd a költöztetést csomagolással: ilyenkor mindössze a kulcsot kell átadnod. Mi precízen kiürítjük a régi lakást, gondosan becsomagoljuk a dolgaidat, átszállítjuk az új helyre és az előre megbeszéltek alapján kipakolunk és elrendezzük az új lakást.

A lakás tartalmát a csomaglista tartalmazza majd, amelyet az induláskor és az érkezéskor is átadunk, ellenőrzünk. Az összes dobozt egyedi kóddal jelöljük meg, ami minden információt magába foglal a doboz tartalmáról és a helyiségről, ahol kipakolni szükséges.

Ha a személyes tárgyaidat magad csomagolnád, akkor a költöztetés napja előtt kiszállítunk ehhez megfelelő csomagolóanyagot is. A folyamat egésze alatt teljes körű felelősségbiztosítást kötünk a szállítmányra, hogy a véletlen helyzetekre is fel legyünk készülve.

Amennyiben nem szeretnéd, hogy

  • a költözés elterelje a munkájáról a figyelmet,
  • az otthonod nyugalmából dolgoznál vagy
  • kisgyermekeid vannak, akiket nem szeretnél kitenni egy kiszámíthatatlan, stresszes költözésnek,

akkor feltétlenül ezt a szolgáltatásunkat ajánljuk.

Megbízható költöztetés pakolással

Saját magad csomagolnád be a költözéshez a tárgyaidat? Kartondoboz webáruházunkból minden szükséges kelléket házhozszállítunk számodra, a felmérés során pontosan megbecsülve a költöztető dobozok mennyiségét.

A költöztetés napján az előkészített dobozokat, bútorokat szakértő kollégáink az autóra pakolják és az új címre viszik. A költöztetés végén pedig gondoskodunk a feleslegessé vált kartondobozok, csomagolóanyagok elszállításáról.

Műtárgyszállítás belföldön és külföldön

Rengeteg tapasztalatunk van antik bútorok, nagy értékű festmények, műtárgyak, hangszerek költöztetésében. Ezekben az esetekben a gondos előkészítés az alapja a biztonságos szállításnak: igény esetén egyedi faládát gyártatunk, speciális csomagolóanyagokat használunk és kiemelt elővigyázatossággal járunk el.

Galériák, színházak számára is kínáljuk ezt a szolgáltatásunkat, magánemberként is ránk bízhatod értékes tárgyaid biztonságos szállítását.

Profi költöztetés Budapesten, országszerte és külföldön

Kiegészítő szolgáltatásainkkal és több évtizedes tapasztalatunkkal mindig az ügyfél szolgálatában állunk.

Kiterjedt partnerhálózatunk segítségével földrajzi megkötések nélkül dolgozunk. Külföldi légi- és tengeri konténeres szállítmányozás terén is jelentős tapasztalatunk van, így az engedélyek, vámkezelés és biztosítás során is számíthatsz a segítségünkre.

Ha kisebb lakásba költözöl és a tulajdonod egy részét raktározni kell, megbízhatsz minket a raktározással is: 24 órában őrzött raktárunkban rövid- és hosszútávon is gondoskodunk csomagjaidról, gépjárműveidről vagy bútoraidról.

Handyman szolgáltatásunk a költöztetés mellé is igénybe vehető, így segítségünkkel már a költözés napján áteshetsz a bútor-összeszereléseken, a polcok felfúrásán és az alapvető kerti feladatokon.

Legújabb szolgáltatásunk pedig az otthonszervezési tanácsadás, amelynek segítségével már a költözést megelőzően elvégezheted tárgyaid rendszerezését. Tapasztalt tanácsadónk segítségével néhány nap alatt áteshetsz a teljes ház szortírozásán, rendszerezésén, hogy az új otthonodba már csak a szükséges dolgokat költöztessük.

A MoveArtis vezetője Tóth Zoltán, már várja megkeresésedet és a találkozást veled:


Töltsd ki űrlapunkat és hozd meg döntésedet a pontos árajánlat alapján!