Megbízható költöztetés csomagolással – egész Magyarországon

költöztetés csomagolással együtt

Több évtizede elérhető nálunk a költöztetés csomagolással együtt. Professzionális csomagolóanyagokkal, több nyelven beszélő, jól szituált munkatársakkal, kifogástalan állapotú gépjárművekkel állunk az Önök rendelkezésére.

Kérje ajánlatunkat egyszerűen, egy űrlap kitöltésével!

A költöztetés csomagolással együtt is elérhető, mégis, Magyarországon kevesen ismerik a pontos szolgáltatást és azt, hogy ez végeredményül akár olcsóbb lehet, mintha a család saját maga dobozol és cipekedik. Ezért írtuk ezt a blogbejegyzést, hogy megmutassuk, miként néz ki a MoveArtisnál a költöztetés csomagolással.

Költöztetés csomagolással Budapesten és az ország egész területén

A költöztetés csomagolással együtt egy komplex szolgáltatás, ahol a felmérés után gyakorlatilag átadhatja a lakás kulcsát, majd akár már aznap délután az új címén ülhet le a kedvenc foteljába és leveheti a polcról az olvasni kívánt könyvét.

Ha ezt összehasonlítjuk egy átlagos költözéssel, amikor a költözés napja előtti néhány hetet, valamint a költözést követő néhány hetet is meghatározzák a lakást ellepő dobozok, a nem talált tárgyak, a stressz és a kellemetlenség, akkor rögtön érthető, hogy hol térül meg a szolgáltatás díja.

Vannak élethelyzetek, amikor az idő és a kényelem prioritás: kisgyermekes családok, otthonról dolgozó szakemberek és elfoglalt személyek esetén a költözés csomagolással együtt a tökéletes ajánlat.

Mi a minőségben hiszünk, ezért egyszerű fuvarozást nem is vállalunk: a költöztetés pakolással együtt a belépő szint. Itt már tudunk úgy gondoskodni az Ön költözéséről, hogy garantálhassuk a hatékonyságot és az elégedettséget!

Így néz ki a profi költöztetés csomagolással együtt!

Precíz felmérés, hogy ne legyenek váratlan meglepetések

A MoveArtis költöztető csapatával pontosan ismerjük a folyamat kritikus pontjait, ezért megbízhatóan és transzparensen építettük fel a szolgáltatásunkat.

Precízen felmérjük a költöztetendő lakást, a szállítandó bútorokat személyesen vagy videóbeszélgetés segítségével. Így egy pontosan kalkulált, írásbeli ajánlatot adunk, ami garantáltan minden költséget és szolgáltatást magába foglal, természetesen a csomagolóanyagokét is.

Figyelmes felkészülés

Igény esetén a költöztetés előtt néhány nappal kiszállítunk némi csomagolóanyagot, hogy a személyes tárgyait Ön csomagolhassa be. A privát apróságokat, személyes iratokat, gyógyszereket, a gyermek kedvenc játékát egyébként is mindig előre javasoljuk egy hátizsákba külön összecsomagolni, hogy a költözés napján is kéznél legyenek.

Az emberi tényezőn múlik a legtöbb, ezért mi a kezdetektől ügyelünk arra, hogy csak udvarias, igényes megjelenésű és tapasztalt kollégákkal dolgozunk együtt. Több nyelven is beszélünk, ezért nem okoz problémát, ha Ön vagy a családja nem magyarul szeretne egyeztetni – a legtöbb ilyen helyzetet gördülékenyen megoldjuk.

A költöztetés napján pedig a professzionális csomagolóanyagokkal felszerelkezve, az egyenruhás, jól szituált kollégáinkkal megjelenünk a címen és az Ön utasítása szerint helyiségenként feljegyezzük a teendőket.

Gondos csomagolás

A megbeszéltek szerint selyempapírral bélelt dobozokba tesszük a háztartás minden apró tárgyát, gondosan, fóliába csomagolva. A vállfán tárolt ruhadarabok erre a célra tervezett gardróbdobozba kerülnek, hogy gyűrődésmentesen tegyék meg az utat új otthonába. Az elektromos berendezések, festmények, lámpák speciális költöztető dobozokba kerülnek, a bútorokat plédekbe burkoljuk és sztreccsfóliával rögzítjük rajtuk őket. Az ágymatracok becsomagolásához is egyedi dobozt vagy fóliát használunk. Minden egyes doboz egyedi kódot kap, ami alapján beazonosítható a tartalma és hogy mely helyiségbe kell kerülnie.

Körültekintően járunk el, hogy minden tisztán, sérülésmentesen, eredeti állapotában érkezzen meg. Időhatékonyan és rutinosan készítjük össze a költöztetendő tárgyakat, bútorokat, így biztonságban és gyorsan az új címén lehetnek a dolgai.

Professzionális szállítás – végig teljeskörűen biztosítva

A precíz felmérésnek köszönhetően a megfelelő méretű autót küldjük az Ön címére, így minden csomagja fel fog férni. Tapasztalt rakodóink ügyesen megoldják azt is, ha nincs vagy kicsi a lift, esetleg nem megoldható a közeli parkolás.

A legtöbb sérülés, baleset a szállítás során történhet. Mindig elővigyázatosak vagyunk, de ezen felül is, végig teljeskörű biztosításunk van a csomagjaira. Tényleg fel vagyunk készülve a véletlen és ad hoc helyzetekre is!

Hatékony kicsomagolás az Ön kényelméért

Igény szerint az új címen ki is csomagoljuk és a megbeszéltek szerint berendezzük új lakását, majd elszállítjuk a feleslegessé váló csomagolóanyagot: nem kell a bútorszereléssel, a csomagolóanyag pakolgatásával, a ruhák újravasalásával foglalkoznia. Gyermekét este már a saját kiságyában fektetheti le, másnap reggel már érdemben dolgozhat az íróasztalánál és a konyhai eszközöket is rögtön használatba veheti.

Költöztető cégünk nem csak a fuvarozásban lesz az Ön segítségére, hanem a teljes költözési folyamatban tehermentesíti. Az a tapasztalatunk, hogy érdemes a saját idejével, energiájával is kalkulálni, mikor a szolgáltatások kiválasztásáról dönt: megfizethető áron kínáljuk segítségünket, így a végére könnyen lehet, hogy még spórol is azon, ha a csomagolást is ránk bízza.

Mennyi idő alatt bonyolítható le egy költöztetés csomagolással együtt?

Ajánlatot és munkaidőt mindig a pontos paraméterek ismeretében számolunk, de szeretnénk néhány megbecsült számot feltüntetni itt, hogy kapaszkodót nyújtsunk a költözés előzetes tervezésekor.

Egy átlagosan bútorozott 50 négyzetméteres lakás reggel 9 és délután 4 óra között bedobozolható, átszállítható az új címre és ott kicsomagolható. Egy 120 négyzetméteres családi ház költöztetése már általában 2 nap alatt zajlik: az 1. nap a becsomagolásé, előkészületé, a 2. nap pedig az új címen való berendezkedésé.

Sűrűn bútorozott, sok tárggyal rendelkező háztartások esetén, több száz kilométeres távok, illetve egyedi esetekben, antik bútor vagy nagyméretű hangszer költöztetése esetén ezek az idők változhatnak. Minden specifikus helyzetre rendelkezünk megfelelő felszereléssel és tapasztalt csapattal, így igény szerint mindent meg tudunk oldani. A költöztetés csomagolással ára mindig az Ön egyedi igényei alapján kerül meghatározásra.

Kérjen tőlünk ajánlatot, 2 perc alatt elküldheti és gyorsan elkészítjük Önnek!

Extra szolgáltatások a költöztetés során

A költöztetés mindig egyedi. A MoveArtis költöztető cégként pedig mindig is a prémium kiszolgálásra törekedett: ezért választható szolgáltatásokkal egészítjük ki a költöztetést, amelyek az Ön kényelmét szolgálják.

A célunk, hogy a költözése jó emlék legyen, ahol minden tervezetten, átláthatóan, kontrolláltan és biztonságban zajlott.

Ezért az alábbi kiegészítő szolgáltatásokat is igénybe veheti a költözése során:

Műtárgyak, hangszerek, sérülékeny, antik tárgyak szállítása

Nagy tapasztalattal rendelkezünk a speciális berendezések és tárgyak szállítása terén. Gondoskodtunk már Dubaiból hazaküldött személyautóról, különleges gitárgyűjtemény költöztetéséről és antik bútorok szállításáról is. Ha egyedi igénye van, bátran forduljon hozzánk, biztosan találunk rá megoldást!

Raktározás – rövidebb vagy hosszabb időre

Nem készült még el a lakásfelújítás, de már költözni kell? A csomagok egy része külföldre kerül majd? Néhány napig vagy hónapig extra tárolóhelyre lenne szüksége? A raktározási szolgáltatásunk erre nyújt megoldást: 24 órában őrzött raktárunkban teljes körű biztosítás mellett gondoskodunk csomagjairól, bútorairól.

Otthonszervezési szolgáltatás

Már a becsomagolás előtt szeretné szelektálni tárgyait? Jó lenne egy rendezett otthonnal költözni? Kérje otthonszervezési tanácsadónk segítségét, aki 1-3 nap alatt áttekinti, rendszerezi és az Ön segítségével szelektálja a felesleges lakásfelszerelést. A költözés is gördülékenyebb és gyorsabb lesz ezáltal, valamint Ön is jobban érzi majd magát otthonában.

MoveArtis handyman, szerelési szolgáltatás

A beköltözés után nem várna heteket, mire a helyére kerül minden apróság, felfúrásra kerülnek a polcok, a TV konzol, összeszerelésre kerül az új szekrénysor vagy a kert rendbehozatala megtörténik? Segítünk, hogy a költözés után mihamarabb otthon érezhesse magát új lakásában, házában és elvégezzük a ház körüli ezermester-feladatokat.

MoveArtis – költöztetés bizalommal

Igyekeztünk minél részletesebben bemutatni, hogy a fuvarozáson, bútorszállításon felül milyen extra szolgáltatásokkal segíthetjük az Ön stresszmentes, gördülékeny költözését. A pakolás és csomagolás terén nagyon sok időt spórolhatunk azzal, hogy szakavatott munkatársakra bízzuk a feladatot, akik már vakon hajtják a dobozokat, használják a ragasztógépet és magabiztosan forgatják fóliába a tárgyakat.

Kérjen ajánlatot akár többféle opcióra is, mérlegelje, hogy Önnek mely szolgáltatás lesz a helyzetben a legmegfelelőbb: írjon nekünk űrlapunkon keresztül, szívesen segítünk!