Költöztetés pakolással egész Magyarország területén

költöztetés pakolással

Eljött a költöztetés ideje és szeretné, ha miután becsomagolt, profi kezek intéznék a költöztetést pakolással együtt? A legjobb helyen jár, hiszen a MoveArtis több évtizednyi tapasztalata és képzett szakemberei segíteni fognak ebben.

Egy komplex, magas minőségű szolgáltatásra számíthat, ha ránk bízza a háza, lakása költöztetését, amely így fog kinézni:

  • alapos, előzetes felmérés
  • írásos, precíz árajánlat megfizethető díjakkal
  • több nyelven beszélő, jól szituált munkatársak
  • igény szerint professzionális csomagolóanyag
  • teljeskörű biztosítás a pakolás és a szállítás idejére is
  • gyors, hatékony költöztetés pakolással!

Kérjen személyre szabott ajánlatot 2 perc alatt!


Az alábbiakban megtalálja az összes fontos részletet, ami egy profi költöztetés során felmerül.

Így zajlik a költöztetés pakolással!

1. Személyes vagy online konzultáció – a költöztetés első lépése

Nálunk alapvető, hogy úgy adjuk ki az árajánlatot, hogy az teljeskörűen magába foglalja a költöztetést pakolással. Pontosan felmérjük, mennyi költöztetendő dobozra, bútorra számíthatunk, hogy a megfelelő méretű autót válasszuk ki és annyi munkatárs érkezzen, akik hatékonyan és gyorsan mozgatják a csomagjait.

2. Írásos, számonkérhető árajánlat – költöztetés pakolással

E-mailben kiküldjük Önnek az árajánlatunkat, amelyben összefoglaljuk a pontos díjakat, a szállítandó mennyiséget köbméterben megadva és a díjban foglalt összes szolgáltatást, mint például a csomagolás, hangszer- vagy műtárgyköltöztetés.

Így Ön is precízen tud tervezni a felmerülő költségekkel és nem lesznek félreértések, meglepetések a költöztetés során.

3. Szakértő tanácsadás és teljeskörű biztosítás

Több évtizednyi tapasztalatunk van belföldi és külföldi költöztetés terén is, kérésre szívesen megosztjuk a csomagolási tippjeinket az elektronikai berendezésekhez vagy törékeny tárgyakhoz, hogy gondosan készülhessen fel a költöztetés napjára.

4. Költöztetés pakolással

Ha összecsomagolta az összes szállítandó dobozt, előkészítette a bútorokat, akkor pontosan érkezünk a megbeszélt időpontra kollégáinkkal, az előzetes felmérésnek megfelelő autóval. Képzett, több nyelven beszélő, megbízható, tapasztalt költöztető munkatársaink egyenruhában végzik munkájukat: minden váratlan helyzet megoldására felkészültek!

A költöztető autóban mindig rendelkezünk a dobozok rögzítéséhez szükséges felszereléssel. Több évtizednyi szakértelemmel mozgatjuk a lakása, háza berendezését, akár emeletről kell le-fel vinni őket, akár városok között mozgatni őket.

A költözés emberi oldalát is ismerjük és empatikusan kezeljük. Nekünk ugyan ez a napi munka, de egy percre sem felejtjük el, hogy Önnek és a családjának az otthona kerül dobozokban az autónkra. Tudjuk, hogy ez egy feszült, de legalábbis bizonytalan élethelyzet, ezért igyekszünk mindenben segíteni.

Ajánlatot kérek!

Ez a költöztetés pakolással alapesete, de vannak extra szolgáltatásaink is, amelyekből szabadon választhat, kiegészítve a szolgáltatást. Úgy alakítottuk ki a szolgáltatási körünket, hogy könnyebbé tegyük a költözés, áttelepülés folyamatát, hiszen pontosan tisztában vagyunk vele, hogy ez stresszes, kihívásokkal teli időszak lehet Ön és családja számára.

Extra, választható szolgáltatások a költöztetés és pakolás mellé

Professzionális csomagolás

A költöztetés csomagolással együtt is elérhető szolgáltatás. Ilyenkor a költöztetés napján gyakorlatilag elég kulcsot átadnia és vállaljuk, hogy professzionálisan csomagoljuk, szállítjuk és az új címen kicsomagoljuk csomagjait, összeszereljük berendezéseit és a helyére pakoljuk ruháit, tárgyait. Ha belegondol, hogy a költözés után még hány napot-hetet igényel a teljes be- és kicsomagolás, berendezkedés, akkor érdemes mérlegelni a profi segítség igénybevételét. Ha a felszabaduló idejét és az elkerülhető fáradságot forintra váltja, sokat spórolhat ezzel a szolgáltatással.

Ilyenkor mindig egy precíz, helyiségek szerinti csomaglista alapján dolgozunk, amit Ön tulajdonosként a becsomagoláskor és a kicsomagoláskor is szignóz. Az összes dobozt kóddal jelöljük, hogy minden átláthatóan, precízen, biztonságban kerüljön az új helyére.

Szakszerű csomagolóanyag költöztetéshez Budapesten és az egész országban

Amennyiben a költöztetést pakolással kéri és a csomagolásról inkább Ön gondoskodna, úgy segítséget nyújtunk a megfelelő csomagolóanyagban is.

Rengetegféle csomagolási módszerrel találkoztunk már az évtizedek alatt, de az közismert, hogy a profi költöztető dobozokkal való költözés gyorsabb, hatékonyabb és biztonságosabb. Ezek ismérve, hogy jól cipelhető méretűek, van fogásuk, megerősített, 3-5 rétegű kartonlapból állnak.

De ezen felül léteznek akár gardrób tartalmának vagy az ágymatrac szállításához tervezett speciális költöztető dobozok is, amelyek a kényes estélyik, kosztümök, öltönyök és az értékes matracok biztonságos szállításához lettek kialakítva.

Válogasson csomagolóanyag webshopunkból, szívesen kiszállítjuk a költözés előtti napokban Önnek a kívánt mennyiségű dobozt, majd a költöztetés végén elszállítjuk a feleslegessé vált csomagolóanyagot!

Műtárgyszállítás, hangszerszállítás

A családi zongorához, az örökölt festményhez érzelmileg is kötődünk, nem csak pénzben kifejezett értéke van, ezért a hangszer- és műtárgyköltöztetés során nagyon fontos megfelelően gondoskodni róluk. Sok évnyi tapasztalatunk van a különleges bánásmódot igénylő tárgyak, berendezések csomagolásában és precíz költöztetésében. Kérje bátran kiegészítő szolgáltatásunkat a költöztetés, pakolás mellé!

Otthonszervezési tanácsadás

Az új lakásába, házába már csak a szükséges tárgyait szeretné magával vinni? A csomagolás során szembesül a haszontalan lomok, rendszerezetlen iratok, megörökölt, egyelőre kezeletlen könyvhalmok tömkelegével? Az otthonszervezési szolgáltatásunk keretében egy tanácsadó kimegy otthonába és 1-2 munkanap alatt segít a szortírozásban, válogatásban. Ezzel a költöztetendő, szállítandó tárgyak mennyisége jelentősen lecsökkenhet, ezáltal maga a költöztetés pakolással is még kedvezőbb áron érheti el.

Raktározás – ha hamarabb kell kiköltöznie

Gyakori helyzet, hogy az aktuális ingatlant már el kell hagyni, de az új helyen még nem fejeződött be a lakásfelújítás, csúszik a házátvétel. Erre az időszakra – akár pár napra is! – kérheti a raktározási szolgáltatásunkat, amelynek során 24 órában őrzött és biztosított körülmények között gondoskodunk becsomagolt bútorai, berendezései, tárgyai tárolásáról.

Handyman, szerelői szolgáltatás – költöztetés pakolással és szereléssel

Költöztetői tapasztalatunkból adódóan pontosan tudjuk, hogy a beköltözés napja és a TV konzol felfúrásának, a fali képek helyére kerülésének és a konyhai lámpa felszerelésének időpontja között még hetek, néha hónapok telnek el. Handyman, szerelői szolgáltatásunk ebben kíván Önnek egy kényelmes és praktikus segítséget nyújtani: a költözés után közvetlenül gondoskodunk a bútorok összeszereléséről, a falipolcok, képek vagy a televízió felrögzítéséről.

Mire kell figyelnie, amikor költöztető cégek ajánlatait hasonlítja össze?

A lakás, ház felmérésének pontossága kardinális kérdés: egy nagyjából bemondott négyzetméterre egy nagyjából bemondott árat lehet adni.

Ez sajnos szinte garantálja, hogy lesznek félreértések, plusz költségek, Hiszen nem mindegy, hogy az 50 négyzetméteres lakásban mennyi bútor van, hány doboznyi törékeny porcelán, műtárgy, hány óvatosan költöztetendő festmény… és ezeket a lépcsőházban kell lehozni, van-e lift, lehet-e parkolni a környéken. Első hallásra ezek talán apró nüanszok, de a gyakorlatban mind kihatnak arra, hogy hány munkatárs kell a pakoláshoz, hányszor kell fordulni az autóval és így tovább.

A következő kritikus pont az ajánlat: ha szóban, telefonon, körülbelülre kerül csak meghatározásra, akkor nagyon nehéz később hivatkozni rá. Mindig azt javasoljuk, hogy ragaszkodjanak az írásbeli árajánlathoz, ami magába foglalja a szállítandó mennyiséget, a pontos szolgáltatást, pl. költöztetés pakolással és 1 db antik tálalószekrény csomagolása, össze- és szétszerelése.

A biztosítás kérdése nagyon sokszor elsikkad. Pedig amikor egy lakás teljes tartalmát mozgatjuk, akkor akaratlanul is előfordul, hogy itt-ott megsérül a lépcsőházban a fal vagy hasonló apró baleset. Jó tudni már az árajánlat-kéréskor, hogy mi a cég pontos eljárása ilyen esetben.

A költöztető csapat összetételére is érdemes rákérdezni. A személyes tárgyaink költöztetése, pakolása során egyáltalán nem mindegy, hogy hirtelen szalasztott, tapasztalatlan segédmunkások érkeznek, vagy megbízható, jól szituált rakodók.

Ezen paraméterek mentén jól összehasonlíthatóak az árajánlatok: az elsőre szuperolcsó díjról kiderülhet, hogy drága megoldást rejt, míg a magasabb színvonalú szolgáltatások ára rögtön mérsékeltebbnek tűnik, ha a garanciákat és extrákat is figyelembe vesszük.

A MoveArtis költöztető cég garancia a minőségre: keressen minket!

Ha van még kérdése, akkor írja meg bátran, szívesen segítünk! Próbálja ki a MoveArtis több évtizedes tapasztalattal rendelkező, minőségközpontú csapatát a költöztetése során:

Kérjen ajánlatot tőlünk!