Raktár bérlés magánszemélyeknek

Kiadó raktárak

Számtalan olyan helyzet létezik, amikor a raktár bérlés magánszemélyeknek is szükséges lehet. Ha te is éppen ideiglenes helyet keresel tárgyaid számára, ebben a cikkünkben áttekintünk mindent, amit a témáról tudni kell és amiben a MoveArtis segíthet neked.

Kérek egy díjmentes felmérést!

Személyre szabott raktár bérlés magánszemélyeknek

Raktár bérlés magánszemélyeknek

Időről-időre mindenki kerülhet olyan szituációba, amikor tárgyai egy részét hosszabb-rövidebb ideig az otthonától távol kell hagynia. A raktár bérlés magánszemélyeknek ilyenkor kézenfekvő és praktikus megoldás.

Költözéskor például általános, hogy a háztartás nem egyik pillanatról a másikra kerül át egyik helyről a másikra. Várni kell az átadásra, felújításra, szükség van még néhány javításra… Ilyenkor a régi lakás elhagyása és az újba való megérkezés között szükség van egy helyre, ahol a bútorok, használati tárgyak megpihenhetnek.

A másik jellegzetes helyzet a lakásfelújítás, tatarozás. A lakást ilyenkor egy időre ki kell üríteni, a nagyobb tárgyaknak pedig mindenképp kell egy ideiglenes hely, ahol addig is megőrzik őket.

Ha pedig nem örökre hagynád el lakóhelyed, hanem adott időre, például munka, tanulmányok miatt teszed át székhelyed máshova, szintén logikus megoldás, hogy a kevésbé fontos dolgok a köztes időben egy raktárban legyenek.

De előfordulhat az is, hogy bizonyos tárgyak egyszerűen csak nehezen férnek el a lakásban. Ilyenkor mondhatod azt, hogy télen biciklire, nyáron sífelszerelésre biztosan nem lesz szükséged, és a sok helyet foglaló szabadidős holmikat a fölös időben inkább külső helyen szeretnéd tárolni.

Biztonságban megőrizzük az értékeidet

bérelhető raktár

A fenti helyzetek akármelyikében is vagy éppen érintett, tudnod kell: a MoveArtis mindig a rendelkezésedre áll. Raktár bérlés magánszemélyeknek szolgáltatásunk rugalmas és az ügyfelek igényeire szabott: akár csak néhány napig van szükséged tárolóhelyre, akár évekig, mi gondoskodunk róla, hogy ingóságaid biztonságos helyen legyenek.

A leadott tárgyakat becsomagoljuk, befóliázzuk, így azok védettek lesznek mindenféle szennyeződéstől. Raktárainkat a nap 24 órájában kamerával figyeljük és őrszolgálattal őrizzük – ilyen módon biztos lehetsz benne, hogy az ott tárolt értékeknek semmilyen baja nem esik. Ha szeretnél ránézni a tárgyaidra, esetleg elvinnéd vagy visszatennéd őket, ezt minden nap 8 és 17 óra között megteheted.

Raktár bérlés magánszemélyeknek – Árak átláthatóan, rejtett költségek nélkül

Az összes többi szolgáltatásunkhoz hasonlóan, a raktár bérlés ára is személyre szabott. Természetesen nem mindegy, hogy csak egy gitárt vagy egy biciklit, vagy egy lakás összes bútorát helyeznéd tárolásba. Ennek megfelelően ha szeretnéd igénybe venni raktár bérlés magánszemélyeknek szolgáltatásunkat, egy díjmentes felmérés az első lépés, ahol megállapítjuk, hogy mennyi helyre lesz szükséged.

A konzultáció során közösen meghatározunk minden részletet a tárolással kapcsolatban. Munkatársunk felméri, hogy a leadni kívánt tárgyak mennyi helyet foglalnak, és kiválasztja neked az ehhez legmegfelelőbb raktárhelyiséget. Nincsenek meglepetések, rejtett költségek: pontosan azt az összeget kell kifizetned, amit a felmérést követő írásos ajánlatban megneveztünk.

Self store, kiadó raktár, mini raktár – mit jelentenek a raktár bérlés világának fontosabb kifejezései?

A self store elnevezés az angol self-service storage, azaz „önkiszolgáló raktár” kifejezés rövidítése. Az olyan megoldások összességét jelöli, ahol egy tárolótársaság a szekrénytől a komplett garázsokig, különböző méretű raktárhelyiségeket az ügyfelek rendelkezésére bocsát.

A self store helyet kaphat egy plázában, vagy egy nagyobb, hangárszerű raktárépületben. Az épületen belüli, egyes tároló egységek a kiadó raktárak, ezeket általában számmal látják el, az egységek pedig külön-külön kulcssal nyithatók. A raktárak helyiségei gyakran több emeleten, egymás mellett helyezkednek el.

A mini raktár kifejezés egy kis méretű (akár 1 x 1 x 1 méteres) szekrényt jelöl. Az elérhető tárolók közül rendszerint ezek a legkisebbek. Ez a megoldás elsősorban a kisebb lakásban, albérletben élőknek ajánlott, akiknek bizonyos személyes tárgyai nem, vagy csak kényelmetlenül férnének el otthon.

Mekkora raktárra lesz szükséged? Segítünk!

A raktár bérlés magánszemélyeknek sokféle igényt magába foglalhat – a mi feladatunk, hogy olyan tárhelyet találjunk, ahol minden tárolandó dolog elfér, de neked nem kell a kelleténél nagyobb, üres helyért fizetned.

A raktárigény alapterületét elsősorban a bútorok alapterülete határozza meg. Ezen felül sok múlik azon, hogy a raktározandó tárgyak milyen csomagolást kapnak, hiszen más alapterületet igényel 10 zsák és 10, egymásra tornyozható, stabil kartondoboz. A költöztető doboz webáruházunkban többféle méretű, minőségi csomagolóanyagot is kínálunk: érdemes körbenézni, hiszen a raktározás költségei így jelentősen csökkenthetőek.

Mennyi időre bérelhetőek nálunk a raktárak?

A tároló bérlés választható minimális időtartama 15 nap. A bérleti díjat innentől kezdve 15 (vagy igény esetén 30) napos időközönként számítjuk fel . A raktár bérlés magánszemélyeknek innentől kezdve korlátlan ideig igénybe vehető.

Ez a raktározás menete!

Ha tehát igénybe vennéd a raktár bérlés magánszemélyeknek szolgáltatásunkat, a következőkre számíthatsz:

  1.   Díjmentes felmérés. 

Az első lépés egy félórás, ingyenes, online vagy személyes beszélgetés, ahol alaposan megbeszéljük, hogy mit szeretnél leadni és miként érdemes előkészíteni, becsomagolni.

  1.   Árajánlat. 

Az átbeszéltek alapján kiválasztjuk az igényeidhez legmegfelelőbb raktározási lehetőséget és a szükséges raktárterület mérete, valamint a tárolási idő alapján arányos, írásbeli árajánlatot adunk.

  1.   Becsomagolás és átszállítás. 

Ha szükséges, segítünk a becsomagolásban, raklapra pakolásban és a szállításban is, de te magad is gondoskodhatsz erről.

  1.   Raktározás. 

A raktárban a tárgyakat raklapra tesszük és stretch fóliával rögzítjük őket, hogy megóvjuk a környezeti behatásoktól a dolgaidat. A biztonságról a 24 órás kamerás őrizet gondoskodik a továbbiakban.

A MoveArtisnál a raktár bérlés magánszemélyek számára is elérhető: akármilyen, kicsi vagy nagy mennyiségű tárgy megőrzését vállaljuk, tetszőleges ideig. Több, mint 30 éves tapasztalattal garantáljuk, hogy értékeid nálunk jó helyen lesznek!

Kérek egy díjmentes felmérést!