Raktár bérlés – már 1 nm-től – MoveArtis

raktár bérlés

Ha az ingóságaidat korszerű, tiszta körülmények között szeretnéd tárolni, a raktár bérlés egy kézenfekvő megoldás. A MoveArtis raktár magánszemélyek és cégek számára is nyitva áll: akár 1 négyzetmétertől kezdődően bérelhető nálunk tárolási lehetőség.

Raktárunkban kulturált körülmények között és biztonságban tudhatod értékeidet, amíg csak körülményeid úgy kívánják. 

Egyeztessünk!

Raktár bérlés magánszemélyeknek is: már 1 négyzetmétertől

raktár bérlés

Egy külföldi munka, egy helyigényes sporteszköz vagy hirtelen ránk maradó hagyaték is hozhat olyan helyzetbe, hogy hirtelen kell gondoskodni tárgyaink elhelyezéséről.

Legyen szó egy teljes háztartás raktározásáról vagy csupán egyetlen bútordarab megőrzéséről, nálunk már 1 négyzetméter alapterülettől bérelhetsz tárolási lehetőséget. Míg általában a kiadó raktárak esetén rengeteg kötött paraméterrel találkozhatsz, úgy mi havi díjas konstrukcióban, négyzetméterarányos költségek és átlátható feltételek mellett, gyors határidővel kínálunk raktár bérlést magánszemélyek számára is. 

Pontosan tudjuk, hogy a megrendelőink egyedi igényekkel rendelkeznek: mi igyekszünk ezeket teljes körűen kiszolgálni. 

Raktározás vállalkozások számára

Vállalkozások esetén időről-időre indokolt lehet az idényszerű készlet vagy akár az üzlethelyiség extra bútorainak, berendezéseinek tárolása. A raktár bérléssel egyszerűen áthidalhatóak az ideiglenesen fennálló körülmények, anélkül, hogy a vállalkozás ingatlanhelyzetén változtatni kellene. Legyen szó egy munkagépről, nagyméretű dekorációról, mi találunk megoldást a zárt helyiségben történő, határozott vagy határozatlan időre szóló raktározásukra.

Hatékony egyeztetéssel, precíz számlással és négyzetméterarányos díjakkal várjuk üzleti megrendelőinket is.

Hogyan működik nálunk a raktár bérlés folyamata?

Töltsd ki a weboldalunkon található rövid űrlapot, mi pedig felvesszük veled a kapcsolatot. A díjmentes felmérés egy rövid beszélgetést takar, amely során telefonon vagy videóbeszélgetésben felmérjük a raktározandó tárgyak, bútorok, berendezések méretét és mennyiségét. 

Ez garantálja, hogy egy teljesen egyedi, az igényeidhez illő ajánlatot készíthessünk. Az egyeztetést követően rövid határidővel, egy írásos, személyre szabott, négyzetméterre kalkulált árajánlatot küldünk számodra, amely a bérelhető raktár minden részletét magába foglalja.

A megegyezés után a tárgyak becsomagolásáról neked kell gondoskodnod: ebben a csomagolóanyag-webáruházunk lehet a segítségedre. Érdemes minél helytakarékosabb formát választani!

Ha ezzel megvagy, akkor egy előre egyeztetett időpontban megérkezünk, jól szituált, és igény esetén angolul vagy németül beszélő kollégáinkkal egy tiszta, előkészített teherautóra tesszük a raktározandó csomagokat, bútorokat és elszállítjuk őket. A helyszínen szakszerűen raklapra helyezzük őket és innentől higiénikus, biztonságos körülmények között őrizzük őket a raktárunkban. 

Raktározás tiszta körülmények között, őrzött raktárban

raktár bérlés

A minimális bérlési idő 15 nap, a minimálisan fizetendő terület pedig 1 négyzetméter. Nagy raktározási kapacitással rendelkezünk és rugalmasan állunk a megrendelőink rendelkezésére, így időben és helyben sem szabunk felső határt a szolgáltatásunk esetében.

A raktározás bérleti díját 15 vagy 30 naponta számoljuk fel, ekkor elektronikus számlát küldünk róla és kiegyenlíthető a díj átutalással. 

A gondjainkra bízott tárgyakat igény esetén becsomagoljuk, lefóliázzuk, így biztos lehetsz benne, hogy azok védettek lesznek a raktárban, még a portól is.

A MoveArtis raktár bérlés egy zárt rendszerben működik: a self store-okkal szemben itt nincs bejárása másoknak. Az  értéktárgyaid biztonságról egy 24 órás kamerás felügyelet gondoskodik. 

Természetesen, ha bármikor hozzá szeretnél férni a csomagjaidhoz, bútoraidhoz, úgy előzetes egyeztetés után, minden hétköznap 8 és 17 óra között megteheted. A raktárból mi kitároljuk a csomagjaidat és igény esetén a megadott címre is leszállítjuk.

Mekkora tárolóra lesz szükséged?

A szükséges tárolóhelyet – és így a raktározás díját is –  a bútorok, illetve a raktározni kívánt ingóságok alapterülete határozza meg. 

Ezért érdemes figyelmet fordítani arra, hogy milyen formában kerülnek a raktárba a tárgyaink: törekedjünk arra, hogy minél kisebb területre legyenek elhelyezhetőek. A tartós, 5 rétegű kartonból készült, kemény falú dobozok például stabilan feltornyozhatóak, a bútorok egy megfelelő csomagolás után egymásra helyezhetőek. Hangszerek, sporteszközök, sérülékeny tárgyak esetén ugyan adott az alapterület, de bútorok, dobozok kapcsán sok költséget meg lehet így spórolni.

A raktárban mi 30 év nemzetközi költöztetési tapasztalattal tudunk segíteni a raktározandó tárgyak felépítésében, összerakásában. A cél, hogy minél praktikusabban helyezhessük raklapra az értéktárgyaidat: minél kompaktabb a raktározandó ingóság, annál kisebb helyre lesz szükség és annál kedvezőbb lesz a négyzetméterarányos raktározási díj is.

A költöztetődoboz webáruházunkban többféle típusú dobozt és csomagolóanyagot kínálunk. A költözéshez használt, professzionális kialakítású dobozok mellett matracvédő huzatokat, sőt, még légi szállításhoz használt, több mint egy köbméteres tárolódobozt is talál nálunk! 

Érdemes ezzel előre készülni, hiszen a megfelelő csomagolás jelentette egyszeri kiadással jelentősen csökkenthetőek a hosszútávú raktározás költségei.

Raktár bérlés árak a MoveArtis raktárban

A többi szolgáltatásunkhoz hasonlóan, a raktárbérlés ára is az egyéni igényeknek megfelelően kerül meghatározásra, attól függően, hogy csupán egy kerékpárt, vagy éppen a üzleted teljes bútorzatát szeretnéd elhelyezni. 

Nálunk mindig az ügyfél az első, így úgy alakítottuk ki az árainkat, hogy neked megrendelőként kizárólag azért a helyért kelljen fizetni, amelyet igénybe veszel, négyzetméterarányosan. Ennek köszönhetően a csomagajánlatoknál kedvezőbb egyedi díjakat tudunk kínálni a megrendelőink számára, a raktárunk pedig helytakarékosan, profin rendszerezve működik és több ügyfelet tudunk kiszolgálni. Így mindenki nyer!

Mi hiszünk benne, hogy a raktár bérlés is folyamata lehet egyszerű, átlátható és személyre szabott. Több évtizednyi tapasztalatunk van a nemzetközi költöztetésben, ahol ugyanígy hatalmas jelentősége van a precíz tervezésnek és a gondos kivitelezésnek.

Legyen szó egy kedves rokon hagyatékának megőrzéséről, egy megcsúszott felújítás miatt a háztartás raktározásáról vagy üzleti célokról: a több évtizedes tapasztalatunkat és a korszerű raktárunkat szívesen bocsátjuk a rendelkezésedre.

Egyeztessünk!