Tóth Zoltán, költöztetési szakértő – 35 éve a szakmában

Tóth Zoltán költöztetési szakértő

Tóth Zoltán, költöztetési szakértő, cégünk, a MoveArtis megálmodója és vezetője, több mint három évtizede foglalkozik nemzetközi költöztetéssel.

35 éves karrierútja alatt rengeteg tapasztalatot szerzett, amelynek köszönhetően szolgáltatásainkat kiemelkedően magas színvonalon kínáljuk. Ez idő alatt Zoltán számos nemzetközi szövetséget is kötött, így ügyfeleinket akár a tengerentúlra, gitár- és műtárgygyűjteményükkel átköltöztetjük, anélkül, hogy a vámkezelésre és az egyéb papírmunkára gondjuk lenne. Ahogyan az RTL Klub reggeli műsorában is elhangzott, Zoltán már leguánt és lovat is költöztetetett egy másik kontinensre.

Hogyan vált Tóth Zoltán költöztetési szakértővé? Milyen többletsegítséget jelenthet nagy szakmai múltra visszatekintő tudása megrendelőként? Most megtudhatod!

Egy bőröndből karrier – hogyan lesz valaki költöztetési szakértő?

Ha Tóth Zoltán, költöztetési szakértőt megkérdezed, hogy két bőrönddel neki lehet-e vágni egy új életnek, mosolyogva azt válaszolja: “ha az én életemet vesszük alapul, akkor eggyel is”. A MoveArtis gondolatát, és annak felépülését Zoltán személyes története inspirálta, aki fiatalon, valóban csak egy bőrönddel vette a nyakába a világot, és indult el Erdélyből Magyarországra.

35 éves szakmai tapasztalatának köszönhetően, ma már komplett háztartásokat költöztet a világ bármely pontjára, hiszen Zoltán a hazai nemzetközi költöztetés megjelenése óta, egészen az ‘90-es évektől kezdve építi vállalkozását. Napjainkra kiváló csapattal és partnerkapcsolatokkal a háta mögött segít mindazoknak, akik egy másik országban való letelepedés mellett döntenek.

Nemzetközi költöztetés régen és ma

Tóth Zoltán szakmai hitelességét nem kizárólag a mögötte álló, több évtizedes karrierút igazolja. Jelen volt a magyarországi nemzetközi költöztetési piac megszületésénél, így az elsők között figyelhette meg és figyeli még ma is a nemzetközi költözési trendek alakulását.

A mai napig kristálytisztán emlékszik az első költöztetése történetére. Az ügyfél okmányainak rendezése miatt ellátogatott a vámhivatalba és az ott dolgozók meglepődve kérdezték tőle, hogy mégis ki szeretne Magyarországra jönni? 1993-1995 között elsősorban – és szinte kizárólag – csak külföldi befektetők, cégvezetők, mérnökök érkeztek hazánkba. De ugyanilyen kivételes csodának számított, hogyha egy magyar állampolgár indult útnak, hogy egy határon túli országba letelepedjen.

Mostanra ez a tendencia gyökeresen megváltozott. Az elmúlt 15 évben a magyarok és a külföldiek arányosan cserélik, váltják egymást, így a nemzetközi költözési trendek tekintetében egy természetes egyensúly figyelhető meg.

Miben tud segíteni egy költöztetési szakértő?

Költöztetési tanácsadás Tóth Zoltán

Egy profi költöztető csapattal és egy költöztetési szakértő közreműködésével az áttelepedés folyamata jelentősen könnyebbé válik, hiszen:

  • A profi helyzetfelmérésnek és költöztetési tanácsadásnak köszönhetően nem kell mindennek egyénileg utánajárni.
  • A kiterjedt nemzetközi partnerhálózatnak hála, egy kézben maradhat az országokon átívelő ügyintézés: az adminisztrációs folyamatoktól egészen a vámkezelésig.
  • Igény esetén az egész családi háztartás és az extrém méretű vagy értékű vagyontárgyak is biztonságban költöztethetőek.

Mindezen túl, egy költöztetési szakértő érzelmileg is támogatja ügyfeleit. Időben felhívja a figyelmet az olyan hibázási lehetőségekre, amelyek miatt a költözés feszültséget generálhat. A vele való beszélgetések átsegítenek a logisztikai buktatókon, mert már a nulladik pillanatban szólnak, hogy a gyermek gyógyszere, kedvenc plüsse hova kerüljön, és mely dolgok menjenek a hajós konténerbe, valamint a repülőgépre felvihető hátizsákba.

És mi a helyzet akkor, amikor a pakolásban akadunk el? Egy profi költöztetési szakember akkor is fogja a kezünket és elterel a helyes irányba. Bizonytalanság esetén Tóth Zoltán mindig ugyanazt az egy kérdést teszi fel a megrendelőinek: ragaszkodsz érzelmileg azokhoz a dolgokhoz, amiket magaddal szeretnél vinni? Néha csak épp ennyire van szükség: hogy valaki jókor, jó helyen, a kérdésünkre a megfelelő kérdéssel válaszoljon. 🙂

Érdekel a díjmentes konzultáció!

A tanácsadástól a kicsomagolásig – prémium szolgáltatás magánszemélyeknek és cégeknek

A MoveArtisnál nyelveket beszélő, jól szituált csapattal juttatjuk el megrendelőink holmiját a Föld bármelyik pontjáról a kijelölt célállomásig, gördülékenyen és biztonságban. Amennyiben valaki a handyman-szolgáltatásunkat is igénybe veszi, munkatársaink a kicsomagolásban, valamint az új ház vagy lakás otthonná alakításában is segítenek.

Prémium szolgáltatásaink magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt elérhetők. Az első, videós vagy személyes felmérés és az írásos ajánlat elkészítése ingyenes. A költöztetési szaktanácsadás már egy díjköteles szolgáltatás, amely megkönnyíti a többféle ajánlat bekérését. Viszont ennek díja beleszámíthat a később megrendelt költöztetési szolgáltatásunkba.

Emellett saját doboz és csomagolóanyag webshoppal is rendelkezünk, amelynek termékei mind anyagukban, mind kialakításukban professzionális költöztetésre optimalizálva lettek megtervezve.

35 év nemzetközi tapasztalattal a gördülékeny költözésért

Aki 35 éve szívvel-lélekkel végzi a munkáját, jóformán mindent látott már a szakmájában. A sok-sok év olyan mértékű alázatosságról, hitelességről, tudásról tesz tanúbizonyságot, amely nem mindennapos szolgáltatási élményt nyújt – a MoveArtis széleskörű szolgáltatási palettája is ezért, Tóth Zoltán költöztetési szakértő odaadása miatt tudott egyedülállóvá válni.

Egy költözés megújulást, felfrissülést hozhat az életünkbe, de mindeközben fizikai és érzelmi kihívásokkal is együtt járhat. Ezért ebben a folyamatban kiemelten fontos, hogy mindannyian olyan szolgáltatást kapjunk, amely maximálisan támogat minket a legapróbb és a legnagyobb lépéseink megtételében is.

A MoveArtisnál közös célunk, hogy a költözés az összes felmerülő akadály ellenére is pozitív élmény maradjon. Szeretnénk, hogy ügyfeleink 100%-ig meg tudják élni a változással járó szépségeket, az új környezet csodáját, és képesek legyenek észrevenni azt a számtalan lehetőséget, ami rájuk vár.

Tóth Zoltán költöztetési szakértőnk 35 évnyi tapasztalata, a MoveArtis nemzetközi szövetségekben betöltött tagsága és sztenderdeknek való megfelelése garantálja a szolgáltatásunk minőségét.

Érdekel a díjmentes konzultáció!