Szolgáltatásaink
Raktározás

Költözik vagy kiadja lakását? Bútorait szeretné elhelyezni valahol, amíg külföldön dolgozik? Felújítja lakását ezért rövid időre raktározni kell ingóságait? Esetleg a bicikliket, síléceket, csónakot szeretné szezonon kívül máshol tárolni? Számos okból szükségessé válhat, hogy háztartása egy részét vagy egészét, hosszabb vagy rövidebb ideig raktározni kell. Költözések során gyakran előfordul, hogy a kiköltözés és az új lakásba való beköltözés között eltelik valamennyi idő. 

 

A MoveArtis raktározási szolgáltatásait Ügyfelei igénye szerint, testreszabott megoldásokkal, rövid vagy hosszú távra nyújtja. Legyen szó hosszabb vagy rövidebb időről - egy hét vagy akár több év! - cégünk készséggel áll a rendelkezésére. Kamerával ellátott, 24 órán át őrzött, kártyás beléptetős, tiszta és biztonságos raktárhelyet biztosítunk értéktárgyainak, ahová Ön napközben személyesen is beléphet 8 és 17 óra között, és ingóságaihoz hozzáférhet.

 

A raktározás nagy szakértelmet és hozzáértést kíván. A MoveArtis tapasztalt szakembereink segítségével bútorait és egyéb értéktárgyait elkülönítve, száraz és tiszta környezetben tároljuk, portól és minden szennyeződéstől, sérüléstől védve. Értéktárgyait mindig szakszerűen becsomagolva/befóliázva úgy adjuk vissza Önnek, ahogy kaptuk.