MoveArtis

30 ÉVE AZ ÜGYFELEK SZOLGÁLATÁBAN

A MoveArtis Kft. küldetése, hogy Ügyfelei számára biztonságot, nyugalmat és kiszámíthatóságot teremtsen a költözés és az új otthon megteremtésének átmenetileg stresszes élethelyzetében. Célunk, hogy teljeskörű és magas színvonalú költöztetési és otthonteremtési szolgáltatásunkkal minél több hazai és nemzetközi Ügyfelünknek tudjunk segíteni.

A MoveArtis család: bíztat, támogat és biztonságot nyújt. Fogjuk a kezed bárhová is indulj vagy érkezz! Kattints és vedd fel velünk a kapcsolatot. 

A MoveArtis Kft. egy 100%-ig magyar tulajdonú családi vállalkozás. Cégünk tulajdonosa és operatív vezetője Tóth Zoltán már több, mint 30 éve foglalkozik nemzetközi költöztetéssel, emellett hobbi szőlész-borász és kert szerelmes. Zoltán már a 1990-es évektől - a nemzetközi költöztető szakma magyarországi megjelenése óta- ismeri és tudja a költöztető szakma minden részletét. Multinacionális vállalatoknál és külföldön szerzett tapasztalatainak köszönhetően kiváló szakemberekkel és partnerekkel együttműködve biztosítja, hogy a költözés és áttelepülés Ügyfeleink számára a lehető legnagyobb biztonsággal, kényelemmel és lelki nyugalommal járjon. 

Amellett, hogy megkönnyítjük az emberek mozgását a világban és gyakorlatilag a Föld bármely pontjáról bármely pontjára biztonságosan el tudjuk juttatni ügyfeleink vagyontárgyait, sokan kérik segítségünket házuk, lakásuk otthonná alakításában is, amikor Budapestre költöznek. Visszatérő ügyfeleink elégedettsége inspirált minket arra, immár minőségi és nemzetközi sztenderdeknek megfelelő, ház körüli szolgáltatásainkat ne csak velünk költöző ügyfeleink, hanem azok is élvezhessék, akik nem szándékoznak lakóhelyet váltani. Ismerd meg a MoveArtis Handy szolgáltatásait is.

ALAPÉRTÉKEINK HAJTANAK KÜLDETÉSÜNK ÉS CÉLJAINK ELÉRÉSÉBEN 

• HITELES - Hittel tesszük és meg is tesszük, amit mondunk. – néha többet, soha kevesebbet!

• MEGBÍZHATÓ - Biztonságot és kiszámíthatóságot nyújtunk munkatársainknak, partnereinknek és ügyfeleinknek, akik úgy számíthatnak ránk, mint egy gondoskodó családra, aki a tagjaira vigyáz.

• HASZNOS - Ügyfeleink céljainak és érdekeinek megfelelően előnyös szívből és szeretetből végzett szolgáltatást nyújtunk.

• SZERÉNYEN MAGABIZTOS - Nyíltan, őszintén, valódi hozzáértéssel és tapasztalattal készen állunk, hogy pozitív változást hozzunk a velünk kapcsolatba kerülők életében.

• ELŐSZÖR SEGÍTÜNK - Először segítünk, bizalmat építünk és levesszük a terhet az ügyfeleink válláról. Személyes érdekeink alárendelése mások segítése érdekében: mindig értéket adunk mielőtt bármiféle viszonzást várnánk.

TAGSÁGAINK NEMZETKÖZI SZAKMAI SZERVEZETEKBEN

IAM -  Nemzetközi Költöztetők Szövetsége (International Association of Movers) -  Több, mint 2000 költöztetési szolgáltatást nyújtó vállalatot tömörít a világ több, mint 170 országában. A szövetség tagjai több, mint költöztetők, hiszen erőt, bizalmat, etikai értékeket, kiszámíthatóságot és megbízhatóságot nyújtanak ügyfeleiknek.

BAR -  Brit Költöztetők Szövetsége (British Assotiation of Movers)

GEM - Globális Exkluzív Költöztetők Hálózata (Global Exclusive Movers Network)

Tóth Zoltán alapítótagja a Magyar Költöztetők Szövetségének. 

 

Rólunk mondták

„Gyors, barátságos szolgáltatás. A feleségem és én is rendkívül boldogok vagyunk!” 

Teresa és John  

Londonból Budapestre

összes olvasása »