Áttelepülés

Amennyiben Ön hazánkban szeretne hosszabb-rövidebb időre letelepedni és nem kíván a letelepedéssel kapcsolatos ügyintézéssel foglalkozni, a MoveArtis készséggel áll rendelkezésére. Cégünk vállalja az itt tartózkodáshoz szükséges dokumentumok beszerzését, segít megfelelő lakást találni, hivatalos ügyeit intézni, továbbá hatékony segítséget nyújt Önnek az új környezetbe való mielőbbi berendezkedéshez. 

Professzionális, tapasztalt csapatunk relokációs szolgáltatást nyújt magánszemélyek, és vállalatok számára. Ügyfeleink igényeihez igazodva segítjük a Magyarországra való áttelepülést. Jól ismerjük az áttelepülők szükségleteit, elvárásait, és aggodalmait. Tudjuk mennyire fontos a külföldről érkezők számára, hogy időben érkezzenek Magyarországra, megismerjék a kultúrát, az alapvető fontosságú létesítményeket (pl. egészségügyi szolgáltatók, iskolák, óvodák, bevásárló központok, sport és kulturális létesítmények, stb.), és hogy zökkenőmentesen folytathassák mindennapjaikat oly módon, ahogy azt Magyarországra érkezésük előtt tették.

Széles körű relokációs szolgáltatásaink lehetővé teszik, hogy az igényeiknek és szükségleteiknek legmegfelelőbb szolgáltatási csomagot állítsuk össze a Magyarországra érkező külföldiek számára. Angolul is kiválóan beszélő, szolgálatkész munkatársaink hatékonyan intézik az ügyeit, így az áttelepülés folyamata a lehető legrövidebb időn belül zajlik le. Gondoskodunk arról, hogy ügyfeleink folyamatosan tájékoztatva legyenek a relokációs folyamat során annak érdekében, hogy költözésüket a lehető leghatékonyabb módon tudják megtervezni. Fontosnak tartjuk az Ön és családja zökkenőmentes és mihamarabbi beilleszkedését is.

Célunk, hogy a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtsuk megrendelőinknek. Munkatársainkkal a lehető legnagyobb mértékben átvállaljuk a relokációval kapcsolatos tennivalókat. Szolgáltatásaink ügyfeleink egyedi igényeihez igazodnak, munkánkkal Ön pénzt, időt, és energiát takarít meg!

Amennyiben igénybe kívánja venni segítségünket, kérjük hívja a +36 30 592 9613-os telefonszámot, vagy írjon az info@moveartis.com címre.

 

Adminisztráció

Azoknak, akik Magyarországon hosszabb időre (több mint 3 hónap) letelepednek, szükségük van különféle dokumentumokra. A szükséges dokumentumok beszerzése rengeteg idővel, rohangálással, energiával jár. Gyakori probléma továbbá, hogy a hivatalokhoz nem a megfelelő dokumentumok kerülnek benyújtásra, vagy hiányoznak papírok, esetleg nem kezdődik meg időben a dokumentumok hosszabbítása.

Cégünk gondoskodik arról, hogy minden hivatalos, az áttelepüléshez szükséges dokumentum (pl. munkavállalási engedély, tartózkodási engedély, vízumok, stb.) a megfelelő időben, a lehető legrövidebb időn belül elkészüljön. Önnek nem kell a papírok után rohangálnia, vagy az esetlegesen új törvények után kutatnia. Nem kell azon gondolkodnia, hogyan intézhetné gyorsabban az ügyeit, nincs szükség időpont egyeztetésre, sorban állásra, telefonálgatásra, és nem kell a hivatalokkal tartani a kapcsolatot. Mindezt megtesszük Ön helyett!

Mindenért mi magunk megyünk el, így Önnek mozdulnia sem kell, hogy a szükséges okmányokat beszerezze. Személyesen járunk el a hivatalok felé, tartjuk velük a kapcsolatot, és Ön fontosabb ügyeire koncentrálhat. Biztonságban tudhatja ügyeit, több ideje jut minden másra.

Folyamatosan figyeljük továbbá a törvények/szabályozások változásait, melyről ügyfeleinket időben és megfelelően tájékoztatjuk. Minden adatot, levelezést a legnagyobb elővigyázatossággal kezelünk. Figyelünk a határidőkre, az elkészült dokumentumok lejárati idejét tároljuk rendszerünkben, és jó előre értesítjük, ha egy hosszabbítást el kell indítani, így naptárjában marad hely más, fontosabb dolgoknak.

Szolgáltatásaink:

 • Munkavállalási és tartózkodási engedély beszerzése
 • Üzleti vízum beszerzése
 • Meghívólevél beszerzése
 • Magyar jogosítvány beszerzése
 • Adókártya beszerzése
 • Európai egészségbiztosítási kártya beszerzése
 • TAJ kártya beszerzése
 • Személyes ingóságok vámügyintézése
 • Letelepedés

Amennyiben igénybe kívánja venni segítségünket, kérjük hívja a +36 30 592 9613-os telefonszámot, vagy írjon az info@moveartis.com címre.

 

Lakáskeresés

Lakáskeresés

A relokációs folyamat egyik legfontosabb része a megfelelő otthon megtalálása, ami nem egyszerű feladat. Sok időbe és energiába kerül míg rábukkanunk az idegen országban és környezetben is otthonos és kényelmes lakhelyre. Valljuk be a lakáskeresés kényes téma. A Magyarországra érkező külföldieknek általában kevés információja van az országról és a városról, nem ismerik a lakáskereséssel járó buktatókat.

Mi segítséget nyújtunk a megfelelő lakás megtalálásában, legyen szó bérlésről vagy vásárlásról. Segítségünkkel Ön jelentős időt és energiát takarít meg. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy olyan otthonra leljenek ügyfeleink, amelyek igényeiknek a leginkább megfelelnek. Amennyiben megbíz minket, a legmegbízhatóbb ingatlaközvetítő cégek ajánlataiból állítjuk össze ajánlatunkat.

Bérelt ingatlannal kapcsolatos szolgáltatások

Fokozottan ügyelünk arra, hogy az aláírt bérleti szerződés védje/képviselje az Ön érdekeit. Tapasztalataink alapján tanácsot adunk arra vonatkozóan, hogy milyen pontokat érdemes beletenni a szerződésbe a jövőbeli esetleges problémák elkerülése érdekében. 

Tudjuk továbbá, hogy mennyire fontos az áttelepülőknek, hogy minél előbb jól működő otthonban élhessenek. Cégünk gondokodik arról is, hogy az Ön számára szükséges szolgáltatások a lehető legrövidebb időn belül be legyenek kötve. Gyorsan és hatékonyan elvégezzük a közüzemi és információtechnikai szolgáltatások megrendelését, menedzselését.

Nemzetközi költöztetés

Nemzetközi költöztető szolgáltatásunkkal a költözése terhét is levesszük a válláról, hogy egyéb kötelezettségeivel tudjon foglalkozni. Sok éves nemzetközi költöztetéssel kapcsolatos tapasztalattal rendelkezünk, így garantálni tudjuk, hogy a költözési folyamat során ügyelünk annak minden részletére. A Nemzetközi költöztetés menüpont alatt erről bővebben tájékozódhat.

Amennyiben igénybe kívánja venni segítségünket, kérjük hívja a +36 30 592 9613-os telefonszámot, vagy írjon az info@moveartis.com címre.

 

Beilleszkedést segítő egyéb szolgáltatások

A beilleszkedéssel kapcsolatos terheket is levesszük az Ön válláról, legyen az bútorbérlés, háziállat beutaztatása, bankszámlanyitás, 24 órás ügyelet, vagy bármilyen más igény amiben a külföldi áttelepülő segítségére lehetünk. Cégünk segítséget nyújt minden a beilleszkedést segítő szolgáltatással. Ezen szolgáltatások köre mindig az egyéni igényeknek megfelelően kerül kialakításra.

Takarítót, ezermestert, vagy kertészt szeretne új otthonába? Mi mindent meg tudunk oldani! Munkatársaink gyorsan, hatékonyan dolgoznak a legkülönfélébb igények kielégítése érdekében.

Kiemelt figyelmet szentelünk a család beilleszkedésének. Segítséget nyújtunk a megfelelő iskola, óvoda, vagy babysitter megtalálásában, stb. Minden berendezkedést segítő csomagot speciálisan az adott család igényeire szabva alakítunk.

A leggyakrabban előforduló szolgáltatások:

 • Bankszámlanyitás
 • Egészségügyi szolgáltató cégek, orvosok, fogorvosok megtalálása
 • Oktatási támogatás, iskolakeresés
 • Személyes ingóságok, járművek biztosítása
 • A helyi posta és a rezsi számla fizetésének módjának ismertetése
 • A tömegközlekedés megismertetése és az otthon-munkahely közötti lehetséges útvonalak ismertetése
 • Lakóhely környékén bevásárló központok, sport klubok megismertetése
 • Általános információ az élelmiszer és más fontos termékek beszerezhetőségéről
 • Bejárónő / Babysitter közvetítése
 • Járműregisztráció, behozatal
 • Háziállat behozatala
 • Fordítás, tolmácsolás
 • Erkölcsi bizonyítvány
 • Reptéri transzfer

Mindent meg tudunk oldani!

Amennyiben igénybe kívánja venni segítségünket, kérjük hívja a +36 30 592 9613-os telefonszámot, vagy írjon az info@moveartis.com címre.

Elérhetőségeink
MoveArtis Kft.
1037 Budapest, Kunigunda útja 60.
Telefon: +36-30-622-1306
Fax: +36-30-917-6030
E-mail: info@moveartis.com